Smalland: Survive the Wilds Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Smalland: Survive the Wilds - Xbox Series X|S
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
 
Kód produktu: 470623
MergeEN titulky

Smalland: Survive the Wilds [PS5]

Zažijte dobrodružství!

O hře

Před vlády obrů jsme žili svobodně pod Sluncem a Měsícem. Uplynula staletí, ale ty příběhy o povrchovém světě se předávaly z generace na generaci. Teď jsou obři pryč a ty, Vanguardi, se musíš odvážit jít ještě jednou do divočiny, na naléhavou misi. Buď statečný a nezaváhej...


Klíčové vlastnosti

  • Prozkoumejte rozsáhlou „Země malých“: Procházejte se přes louže velké jako jezero, zmenšujte stromy ve velikosti mrakodrapů, prodírejte se přes hluboké trhliny na cestách a zažijte obrovský otevřený svět z nové perspektivy. Prozkoumejte husté lesy, nebezpečné bažiny a zvláštní ruiny, které zde zůstaly z předchozího období. Odhalte tradici a znalosti ze skrytých NPC roztroušených po celém světě a naučte se přežít v této obrovské divočině.

  • Kroťte a jezděte na tvorech: Odhalte recepty, které vám umožní zkrotit a jezdit na množství zvířátek. Přeskočte obrovské vzdálenosti na zádech lučního koníka, zkroťte si vážky, přejeďte z místa na místo na pavoukovi. Tento svět a jeho obyvatel si musíte podmanit.

  • Přežít spolu: Hrajte po boku přátel s podporou až 10 hráčů v multiplayeru. Prozkoumejte spolu nový svět, bojujte spolu, stavte spolu a prožijte divočinu jako tým.

  • Postavte si tábory na zemi nebo mezi stromy: Myjte nebo zušlechťujte zdroje, abyste si postavili své tábořiště s více vrstvami materiálu, od listů a větviček až po pevný kámen. Vyberte si své oblíbené místo na světě a stavte nebo zmenšujte obrovské stromy a vytvořte svoji vlastní osadu.

  • Vyrobte sady výkonných brnění: Sbírejte silná brnění, která vám poskytují odolnost a schopnosti, a smíchejte je, abyste si přizpůsobili svůj vzhled. Klouzejte po obloze v okřídleném brnění, houpejte se ze stromu na strom pomocí háku a mnoho dalších.

  • Přežít divočinu: Většina tvorů, se kterými se setkáte, vás bude vidět níže v potravinovém řetězci – mravenci, šváby, brouci, vosy a pavouci vás všichni považují za potenciální jídlo. Povětrnostní podmínky a roční období se neustále mění, takže pokud chcete přežít další den, příprava je klíčová.

Trailer


Recenze na Smalland: Survive the Wilds

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.