The Sims 3: Studentský život CZ PC DVD

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 210905
ElectronicCZ titulky

The Sims 3: Studentský život CZ [PC DVD]

Vaši Simíci se mohou těšit na něco, co dosud ještě nezažili! Univerzita nabízí celou řadu nových příležitostí: od společenských konexí až po kariérní růst. Váš Simík objeví nové způsoby učení se například během různých školních aktivit, zda specifické práce v rámci svého studijního oboru! Studentský život ale není jen o studiu. Můžete protestovat, nebo flirtovat u táboráku, protože i mimo přednášek ve studentském spolku se toho ještě máte co učit. Nové lokality, jako jsou bowlingová herna, nebo SimBurger, a nové aktivity, mezi nimiž nechybí hraní džus-pongu a sprejování na zeď, přinášejí Vašim Simíkům nezapomenutelné zážitky!



  • Když máte v rámci každého studijního oboru speciální projekt, bude Vás učení hned víc bavit. Jak studenti komunikace můžete moderovat vlastní relaci v rádiu a jak mladí vědci si sestavit kostru člověka. Simíci se učí během školních aktivit, na přednáškách v studentském spolku a při účasti na společenských akcích.
  • Učebnice a studijní skupiny jsou sice nedílnou součástí studentského života, ale někdy se Simíci prostě potřebují i trochu zabavit! Na univerzitě se můžete skvěle bavit, od táboráku na břehu jezera až po pití džusu na internátě.
  • Na vysokoškolské půdě jsou tři společenské skupiny: nímandi, rebelové a šporťáci. Pokud se k některé ze skupin přidáte, čekají Vás jedinečné výhody v podobě nalezení vysněné práce, nebo zisku některé extra vlastnosti.
  • Stejně jako ve skutečnosti, i zde mají rozhodnutí Simíky na vysoké škole, v mezilidských vztazích a ve společnosti dopad na všechny oblasti jejich života.
  • Jak absolventi univerzity se díky častějšímu povyšování rychleji propracujete na vrchol své profese a výhodu máte i ve vyšší nástupní pozici. A pokud se stane Váš Simík legendou ve své společenské skupině, může dokonce získat i vysněnou práci znalce umění, agenta sportovce, nebo vývojáře videoher!
  • Hoďte strike na bowlingu, zaflirtujte si s obsluhou v kavárně"Dobře pražené zrnko", nebo si prolistujte časopisy a knihy kreslených příběhů v Keithových komiksech. Čeká na Vás zcela nové město, univerzita a její areál, které můžete prozkoumat.



    Datadisk vyžaduje plnou verzi hry The Sims 3 CZ , nebo The Sims 3 CZ (Collector’s Christmas Edition) a přístup k síti internet!


  • Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
    CZ titulkyEN dabingDE dabingPL titulkyHU titulky

    Recenze na The Sims 3: Studentský život CZ

    Zatím nikdo nepřidal hodnocení.