The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batu CZ PC DVD

Cena s DPH
129 Kč
Cena bez DPH: 107 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 410878
ElectronicCZ titulky

The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batu CZ [PC DVD]


Vytvořte Vašim Simíkům jedinečný příběh ze světa Star War při průzkumu odlehlé planety z atrakce Galaxy's Edge v Disneylandu a Disney World v rozšíření The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batu. Přidá se Váš Simík k odboji, zapadne mezi darebáky nebo naverbuje do Prvního Řádu? Rozhodnutí je jen na Vás! Pracujte na reputaci Vašeho Simíka, abyste si zpřístupnili mise, sežeňte si světelný meč nebo droida a utkejte se se slavnými postavami Star Wars, jakými jsou Rey a Kylo Ren.


Vychutnejte si samotný okraj galaxie. Je jasné, že Vaši Simíci už nejsou doma. Od Millennium Falcano přes kantýně, kde to pořádně žije, až po jedinečné oblečení občanů Batu-Simíků zcela pohltí slavné vizuální a zvukové vjemy světa Star Wars. Seznamte se s místními mimozemšťany, abyste pochopili, proč je Batu skutečně jedinečnou planetou. Když se Vaši Simíci vrátí domů, mohou si s sebou přivést nové dekorace a recepty inspirované cestami, zahrát si sabacc nebo uspořádat přátelský trénink se světelnými meči.


Vytvořte svůj příběh Star Wars. O kontrolu nad Batu bojuje Odboj, První Rád i darebáci a právě akce Vašich Simíků rozhodnou o tom, kdo nakonec uspěje. Vaši Simíci budou zdolávat výzvy a speciální mise, které posunou rovnováhu sil. Vaše působení nejen změní svět, ale také vám zpřístupní odměny, jako je možnost létat v hvězdných stíhačkách, nové úbory a velmi důležité mise na Batu. A kdo ví? Možná na Batu najdete i svou spřízněnou duši!


Poznejte slavné postavy. Plněním misí Simíci získají body reputace a čím více je budou mít, tím blíže budou k setkání s vůdcem důležitých místních frakci. Vaše možnosti se budou měnit v závislosti na tom, co Vaši Simíci dělají. Rozhodněte se podpořit Kyla Rena ve snaze odhalit základnu Odboje, nebo se raději přidáte k Rey a Vi Moradi, a budete bojovat proti Prvnímu Řádu? Ať už se Vaši Simíci rozhodnou pro jakoukoliv cestu, Hondo Ohnaka a jeho darebáci vám vždycky pomohou vyrobit par galaktických kreditů navíc.


Získejte vlastní světelný meč a droida. Prozkoumejte Batu a najděte kyber krystaly, které Vám pomohou postavit nejvytouženější artefakt světa Star Wars: světelný meč. Získejte všechny kousky, abyste si sestavili zbraň, která bude skutečně jedinečná. Pak vyzvěte ostatní Simíky k souboji světelných mečů! Nebo zajděte do depa droidů a kupte si vlastního droida, který Vám pomůže při Vašich dobrodružstvích, například dá tu a tam někomu šok, aby od Vás odvedl pozornost. Svého droida si můžete dokonce přivézt i domů, abyste měli vždycky parťáka na společenské akce.


Balení obsahuje celou hru The Sims 4 a DLC Výprava na Batu.


Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
CZ titulkyEN dabingDE titulkyPL titulky

Recenze na The Sims 4 CZ + The Sims 4 Star Wars: Výprava na Batu CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.