Shadow Warrior 3 (Definitive Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Shadow Warrior 3 (Definitive Edition) - PS4
Cena s DPH
809 Kč
Cena bez DPH: 669 Kč
 
 
Kód produktu: 461071
DevolverEN dabing

Shadow Warrior 3 (Definitive Edition) [PS5]

 

O hře

Pusťte se do Shadow Warrior 3 Definitive Edition, ultrabrutální kombinace rychlých přestřelek, boje zblízka na ostří katany a pozoruhodně volného pohybu po tajemném japonském světě. Otestujte si své schopnosti v režimech Survival Mode, New Game Plus a Hardcore Mode.
Padlý korporátní šógun Lo Wang a jeho bývalý úhlavní nepřítel Orochi Zilla se vracejí ve hře Shadow Warrior 3, nejnovějším díle FPS série plné krve a vtipů. Vydejte se na prazvláštní misi s cílem chytit starobylého draka, kterého Lo Wang nevědomky vypustil z jeho věčného vězení. Cestu zemí zamořenou démony si budete muset prorazit pomocí arzenálu čepelí a střelných zbraní.
Mezi NOVÉ PRVKY patří: režim NEW GAME PLUS s dalšími výzvami, zbraňovými skiny a odměnami; režim SURVIVAL MODE, kde si můžete otestovat své schopnosti proti hordám nepřátel; nový režim HERO MODE nabízející ještě větší výzvu; VÝBĚR KAPITOL pro rychlejší znovuhratelnost; a nakonec i ZÁTĚŽNOST HARDCORE – dosud nejtěžší verze hry Shadow Warrior!

Klíčové vlastnosti

  • Přineste Katanu do přestřelky
    Rozehrajte symfonii smrti v každém setkání s hordami démonů a kombinujte ohromující palebnou sílu s ničivě přesnými údery katanou.
  • Pohyb je základ
    Střídejte různé techniky pohybu, jako jsou dlouhé skoky, běh po zdi a dvojité skoky. S novým hákem se vám v každé bitvě otevřou široké možnosti boje a pohybu.
  • Dorazit a zničit
    Dorážejte nepřátele velkolepým způsobem a získáte část jeho síly, kterou můžete využít a vyslat příval nezastavitelné zuřivosti a mocné magie zpět na hordu.
  • Dynamické bojové arény
    Každé prostředí je plné nebezpečných staveb a zařízení, jejichž aktivace obohatí vaše taktické možnosti o další řádek kreativních metod.
  • Neofeudální Japonsko
    Vydejte se na cestu napříč mýtickou asijskou krajinou nadchlou magií a technologií dávných samurajů, kterou nyní ovládají démoni Jókai z japonských pověstí.
  • Nic pro suchary
    Vychutnejte si mistrně podané hlášky Lo Wanga, vypointované vtipy se Zillou a napínavou jízdu plnou absurdních situací ve snaze změnit soudný den na den naprosto obyčejný.
  • Víte to s Lo-Wangem?
    Survival Mode je zcela nový herní režim, který vám umožní hrát ve 3 nových bojových arénách a nabídne vám hodiny nové hratelnosti! Když ve výzvě uspějete, získáte 3 nové skiny zbraní! Režim Survival Mode se zpřístupní po dokončení hry!
  • Prožijte znovu ty kouzelné chvíle!
    V nabídce Výběr kapitol se můžete vrátit zpět, posbírat chybějící vylepšení a přežít znovu některé z vašich oblíbených momentů, které jste zažili při dobrodružství s Lo-Wangem. A to v libovolném pořadí!
  • Dodejte Lo-Wangovi šmrnc!
    Režim New Game Plus přináší nový způsob hraní hry. Těšte se na další výzvy, odměny a skiny, které dodají Lo-Wangovi tolik potřebné sebevědomí!
  • Kdo nepřidá, ten končí!
    S novou obtížností Hardcore si můžete zkusit dosud tu nejdrsnější verzi Shadow Warriora! Nic pro slabé povahy.
  • Na život a na savě
    Otestujte své dovednosti ve zcela novém režimu Hero Mode, který vás postaví před výzvu v podobě omezeného počtu životů. Další můžete získat za provedení spektakulárních dorážecích úderů. Když vám životy dojdou, váš postup bude navždy ztracen.

Trailer


Recenze na Shadow Warrior 3 (Definitive Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.