Settlers V: Dědictví Králů - zlatá edice CZ PC DVD

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 5809
Ubisoft

Settlers V: Dědictví Králů - zlatá edice CZ [PC DVD]

Zlatá edice obsahuje jak základní hru The Settlers: Dědictví Králů tak i rozšiřující balíček The Settlers: Dědictví Králů (Expansion Disc).

The Settlers: Dědictví Králů
Pokračování budovatelsko-dobyvatelské strategie, která kombinuje stavbu domů, vesnic, měst i velké říše s boji mezi rytíři a armádami. V bitvách bude hráč bránit, či naopak rozšiřovat hranice své říše. To vše a ještě mnohem více je hlavní náplní velké singleplayer kampaně zahrnující 20 misí.

Během hry si vybudujete svoji říši, dobudete 7 sousedních království a získáte vzácný artefakt Orb of Power. Hra na rozdíl od předešlých dílů nabídne 3D grafiku a právě 3D zpracování bude mít významný vliv na celou hru.

Tvůrci mohli díky přechodu do 3D implementovat nejen dynamické počasí, ale také střídání dne a noci i ročních období. Všechny tyto nové prvky budou mít zásadní vliv na hratelnost. Na počasí je závislá úroda, stejně tak jako rychlost postupu vojsk.

Hráči budou mít k dispozici více než 70 druhů postav s vlastní inteligencí a různými schopnostmi, jako je dřevorubec, zemědělec, mlynář a další, kterých bude třeba co nejefektivněji využívat pro rozvoj celé komunity a tím i úspěšné budování města a říše.

Vedle výše zmíněných singleplayer kampaní bude k dispozici i populární multiplayer pro bitvy s živými soupeři přes LAN, či internet.

The Settlers: Dědictví Králů (Expansion Disc)
Po Kerberosovej porážce je Staré království vyjde pravomocným následníkem daří. Po útoku Temných Rytířů žije království v míru, harmonii a prosperitě. Ale nikoliv celé království. Jsou zde náznaky, že se chystá povstání a je zavražděn jeden z Dariových nejbližších společníků. Na obzoru je nové nebezpečí a opět je to Dario, kdo musí bojovat za bezpečí království a všech jeho obyvatel.

Datadisk navazuje na původní příběh hry a přináší nové mise, jednotky a budovy. Navíc zde najdete tří unikátních hrdinů a editor map .

Recenze na Settlers V: Dědictví Králů - zlatá edice CZ

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.