Sensibo Pokojový senzor

2 559 Kč
1 819 Kč
Cena bez DPH: 1 503 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 473981
Sensibo

Sensibo Pokojový senzor [SEN-AIR-ROM-01]


Inteligentní pokojové senzory Sensibo

Pokojový senzor měří teplotu a vlhkost ve vašem pokoji 24 hodin denně, 7 dní v týdnu s vysokou přesností, aby poskytoval ještě větší komfort a kontrolu. Kromě toho má pohybový senzor k detekci přítomnosti v místnosti, který autonomně aktivuje klimatizační jednotku, když vstoupíte do místnosti, a vypne ji, když odejdete. Jedná se o obrovský spořič energie a komfortní doplněk k Sensibo Air. Vylepšete inteligenci svého domova a převezměte kontrolu nad svým vnitřním prostředím pomocí Sensibo Smart Sensor. Toto špičkové zařízení se bez problémů integruje se službami a funkcemi vašeho inteligentního domácího ekosystému Sensibo, což vám umožní optimalizovat vaše pohodlí, šetřit energii a bez námahy automatizovat obytné prostory. Senzory využívají technologii detekce lidí, která automaticky upraví teplotu v místnosti, když vstoupíte, aby se maximalizoval komfort při pohybu ve vašem domě.

O produktu

    • Inteligentní monitorování klimatu
      Sensibo Smart Room Sensors přesně monitorují úroveň teploty a vlhkosti v reálném čase. Tyto cenné informace vám umožňují získat přehled o vašem vnitřním klimatu a činit potřebná rozhodnutí ke zvýšení vašeho pohodlí.

    • Bezproblémová kompatibilita
      Snímač Smart Room Sensor, navržený tak, aby bezvadně fungoval s ekosystémem inteligentní domácnosti Sensibo Air, se bez námahy integruje s vašimi stávajícími zařízeními Sensibo. Vychutnejte si jednotný model a synchronizovaný zážitek, protože senzor bezproblémově komunikuje s ostatními produkty Sensibo, abyste zachovali požadovaná nastavení klimatu v celém vašem domě.

    • Energetická účinnost
      Inteligentní pokojová čidla vám umožňují dosáhnout energetickou účinnost poskytováním přesných údajů o teplotě a vlhkosti v místnosti. S těmito údaji na dosah ruky můžete doladit svůj systém vytápění, větracích otvorů a klimatizace (HVAC) a zajistit, aby fungoval na optimální úrovni. Tím, že se vyhnete zbytečnému vytápění nebo chlazení, můžete snížit plýtvání energií a snížit své účty za energie, a to není všechno. Zároveň přispíváte k zelenější planetě.

    • Personalizované pohodlí
      Získejte kontrolu nad svým vnitřním prostředím a vytvořte si přizpůsobené zóny pohodlí pomocí Sensibo Smart Room Sensor. Pomocí dat senzoru upravte nastavení teploty a vlhkosti v konkrétních místnostech nebo oblastech a přizpůsobte klima svým preferencím. Ať už je to vaše ložnice, obývací pokoj nebo domácí kancelář, můžete si vychutnat přizpůsobenou a útulnou atmosféru, která splňuje vaše jedinečné potřeby.

    • Integrace domácí automatizace
      Zvyšte úroveň své inteligentní domácnosti integrací Sensibo Smart Room Sensor s populárními hlasovými asistenty a platformami domácí automatizace, jako je systém Amazon Alexa, Google Assistant a Apple HomeKit. Díky bezproblémové integraci můžete bez námahy ovládat vnitřní klima pomocí hlasových příkazů nebo automatizovat úpravy teploty na základě vašich denních rutin a plánů.

    • Uživatelsky přívětivý design
      Sensibo Smart Room Sensors se mohou pochlubit elegantním a kompaktním designem, který hladce zapadne do jakéhokoli interiéru. Jeho bezdrátový provoz a provoz na baterie umožňuje flexibilní umístění kdekoli ve vašem pokoji. Snímač se snadno instaluje a připojuje k vašemu ekosystému Sensibo, což zajišťuje bezproblémové nastavení.

  • Data Insights and Analytics
    Využijte výhod intuitivního rozhraní aplikace Sensibo pro přístup ke komplexním přehledům údajů a analytice. Ponořte se hlouběji do vzorců vnitřního klimatu, sledujte trendy teploty a vlhkosti ve svých místnostech v průběhu času a získejte cenné poznatky pro optimalizaci svého pohodlí a přijímání informovaných rozhodnutí o výkonu vašeho systému HVAC.

Klíčové vlastnosti

  • Tento malý senzor lze umístit kdekoli v místnosti pomocí dodaného stojanu nebo připevnit na zeď pomocí oboustranné pásky
  • Pokojový senzor funguje pouze se Sensibo Air
  • Integruje se s Apple HomeKit, používá pokročilejší čipset a podporuje WiFi a Bluetooth Low Energy
  • Průměrná doba instalace zařízení Sensibo je přibližně 1 minuta
  • Potřebujete pouze dálkově ovládanou klimatizaci nebo tepelné čerpadlo, chytrý telefon a WiFi síť s připojením na internet

 

Technická specifikace
Podporované klimatizace a tepelná čerpadla Jakákoli klimatizace nebo tepelné čerpadlo s dálkovým ovládáním
Senzory Vysoce přesné čidlo teploty a vlhkosti
Univerzální IR přijímač
Konektivita WiFi, Bluetooth Low Energy (BLE)
802.11 b/g/n 2,4 GHz
Kompatibilita iOS, Android, HTML5
Hlasoví asistenti Google Home, Amazon Alexa, Apple HomeKit, SmartThings, IFTTT, API
Elektrický vstup 5V, 1A micro USB adaptér
Provozní napětí 110-240 V
Rozměry 65 x 65 x 17 mm

Obsah balení:

  • Senzor
  • Oboustranná páska
  • Dokumentace

Recenze na Sensibo Pokojový senzor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.