Ary and The Secret of Seasons [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 437362
MaximumEN dabing

Ary and The Secret of Seasons [ESD MS] [XBOX ONE digital]


Vydejte se na cestu nádherným světem Valdi! Ary and the Secret of Seasons je oceňovaná dobrodružná hra, nazvaná po mladé dívce jménem Aryelle nebo Ary, která cestuje napříč velkým světem Valdi. Tím, že se Ary stane strážkyní zimy, získává schopnost manipulovat s ročními obdobími kolem sebe. Ary se naučí ovládat roční období a používat je k porážce nepřátel, překonávání překážek a řešení složitých hádanek při svém dobrodružství napříč Valdi.


  • Ary se regrutuje, aby pomohla Strážcům ročních období, staré organizaci, kterou dohnaly přísné tradice. Když se Ary vydává přes nezmapovaná místa napříč Valdi, objeví tajemství a skryté významy za Strážci ročních období.
  • Manipulujte světem kolem Ary s jejími enviromentálními schopnostmi. Skok mezi ekosystémy, aby ohnul svět a roční období podle jejích potřeb.
  • Aryiny schopnosti budou zkoušeny, když se setká s nepřáteli, kteří jí chtějí překazit postup - od místních obyvatel až po mohutné monstrum, použije všechny nástroje, které má k dispozici, k překonání monumentálních překážek.
  • Krásný vizuální styl v kombinaci s okouzlujícím soundtrackem vytváří přetrvávající atmosféru, která se určitě stane nezapomenutelným zážitkem z hraní


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Ary and The Secret of Seasons [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.