Seasonic FOCUS GX GOLD 850 W ATX 3.0, PCIe 5.0, modular

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
4 289 Kč
Cena bez DPH: 3 545 Kč
 
 
Kód produktu: 467809
Seasonic

Seasonic FOCUS GX GOLD 850 W ATX 3.0, PCIe 5.0, modular [FOCUS-GX-850-ATX30]

 

Nově vylepšené série FOCUS PX a GX jsou nástupci série FOCUS PLUS, která se po svém uvedení na trh v roce 2017 stala okamžitě nejprodávanějším na trhu s napájecími zdroji. V roce 2019 inženýři Seasonicu vylepšili populární sérii, například odstranili inline kondenzátory na dodaných kabelech. Kromě malé změny v názvu série byly aktualizovány i kryt PSU a jeho obal, aby byly v souladu s koncepcí OneSeasonic Initiative.

O produktu

    • Bezkabelový design
      Inženýři společnosti Seasonic implementovali nový designový prvek, kde místo kabelů jsou zadní panel a PCB (deska s plošnými spoji) spojeny měděnou deskou. Toto průlomové řešení nejen snižuje možnost výrobních chyb při ručním vkládání, ale také zlepšuje kvalitu výstupního výkonu.

    • Tichý ventilátor
      První pokročilá třífázová tepelná regulace, patentovaná společností Seasonic, dosahuje optimálních hodnot mezi tichem a chlazením. Toto hybridní tiché ovládání ventilátoru funguje ve třech provozních stupních: režim bez ventilátoru, tichý režim a režim chlazení.

  • Dynamické ložisko
    Vysoce výkonné ventilátory s fluidním dynamickým ložiskem (FDB) jsou navrženy tak, aby využívaly účinků oleje na absorpci nárazů. Jsou mimořádně spolehlivé a vytvářejí podstatně méně provozního hluku a tepla než ventilátory s kuličkovými ložisky. Mazání dosedací plochy snižuje tření a vibrace a tím snižuje celkovou spotřebu energie. Díky lehkým, tišším otáčkám a robustní konstrukci tato spolehlivá ventilátorová technologie také výrazně zvyšuje životnost ventilátoru.

Obsah balení:

  • Seasonic zdroj
  • Dokumentace


Recenze na Seasonic FOCUS GX GOLD 850 W ATX 3.0, PCIe 5.0, modular

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.