SBS Sluchátka Studio Mix 100C s mikrofonem a konektorem USB-C, černé

Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 442771
SBS
 
Chceš ušetřit 70 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 549 Kč

SBS Sluchátka Studio Mix 100C s mikrofonem a konektorem USB-C, černé [TEEARTYCK]

Sluchátka in-ear s kabelem společnosti SBS, vybavená kovovým konektorem s kovovým designem, integrovaným mikrofonem a multifunkčními tlačítky.

Proč koupit sluchátka SBS Studio?

  • USB-C napájení
    Sluchátka Studio Mix 100c jsou ideálním řešením pro majitele chytrých telefonů s portem USB-C. S tímto příslušenstvím bude snadné a rychle poslouchat hudbu nebo odpovídat na telefonické hovory.
  • Nejen pro smartphony
    Díky konektoru USB-C je sluchátka Studio Mix 100c možné připojit k modelům jako Samsung Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, Huawei P40, P40 Pro a One Plus 7/8 nebo 7 Pro / 8 Pro. Sluchátka jsou ale rovněž kompatibilní s jakýmkoli jiným chytrým telefonem, který je vybaven konektorem USB-C. 
  • Šarm a styl
    Sluchátka se mohou pochlubit nepopiratelnou přitažlivostí díky svému rafinovanému kovovému designu. Vynikající kvalita zvuku dokáže zaujmout i toho nejnáročnějšího posluchače. Sluchátka jsou vybavena multifunkčním tlačítkem pro ovládání hudby nebo vyřizování telefonických hovorů. Díky tomu můžete bez problémů přehrávat a pozastavit skladbu, změnit její hlasitost nebo přijmout, respektive odmítnout telefonický hovor.
  • Na míru vašim potřebám
    Sluchátka Studio Mix 100c jsou velmi lehká a mají ergonomický in-ear design, který zaručuje vynikající přizpůsobení. Kromě toho můžete nalézt v balení tři páry vyměnitelných nástavců o velikosti S, M a L, což ještě více zvyšuje jejich komfort. Díky těmto vlastnostem jsou velmi příjemné a pohodlné i během celodenního používání.

Technická specifikace

Typ konektoru: USB-C
Mikrofon: Integrovaný mikrofon
Ovládání: Ovladač s multifunkčními tlačítky
Délka kabelu: 1,2m
Frekvenční rozsah: 20 Hz - 20 kHz
Senzitivita: 100 dB

Obsah prodejního balení:

  • Sluchátka SBS
  • 3 páry silikonových koncovek do uší (velikosti S, M a L)


Recenze na SBS Sluchátka Studio Mix 100C s mikrofonem a konektorem USB-C, černé

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.