SBS Powerbank10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, bílá

749 Kč
699 Kč
Cena bez DPH: 578 Kč
 
 
Kód produktu: 446251
SBS

SBS Powerbank10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, bílá [TEBB10000PD20RUW]

Záložní zdroj společnosti SBS s bezpečným uchopením, elegantním povrchem a vynikajícím nabíjecím výkonem.

Info o produktu?

  • Nabíječka, kterou potřebujete: 10000 mAh powerbanka s technologií Power Delivery a výkonem 20 W je dokonalou kombinací stylu, praktičnosti a výkonu. Povrchová úprava a použité technologie z ní dělají univerzální příslušenství, které bez zaváhání čelí malým každodenním potřebám.
  • Rychlé nabíjení: Powerbanka nabízí dva výstupy – USB-C s technologií Power Delivery, který dokáže poskytnout až 20 W energie a USB s technologií inteligentního nabíjení a výkonem 10 W. Pomocí portu USB-C můžete bezpečně nabít chytrý telefon za 30 minut a tablet za 60 minut. Standardní USB bude stále poskytovat rychlé napájení, aniž by se nabíjená zařízení přetížila nebo zkratovala.
  • Přenosná nabíječka: Powerbanka je kompaktní a může se pochlubit elegantním matným povrchem, který zvýrazňuje její stylový design. Tělo powerbanky je vroubkované. Jedná se o designové řešení, které zajišťuje dobré uchopení a zabraňuje neúmyslnému vyklouznutí nabíječky ze sáčku.
  • Nabíjejte dvě zařízení současně: K napájení dvou zařízení lze použít oba výstupy současně, ale v takovém případě nebudete moci využít výhod rychlého nabíjení a technologie Power Delivery. Nabíječku si můžete vzít s sebou do auta, kanceláře nebo do letadla, přičemž se nemusíte omezovat při nabíjení jakýchkoli zařízení. Powerbanka je tak ideální pro nabíjení chytrých telefonů se systémem Android nebo iPhone, tabletů, sluchátek, bezdrátových headsetů nebo jiných zařízení.
  • Nabíjení powerbanky: Powerbanku lze po vyčerpání energie nabít pomocí Micro-USB vstupu. Úroveň nabití baterie zkontrolujte pomocí 4 LED diod.

Technická specifikace

Kapacita: 10000 mAh
Výkon: 20 W
Technologie: Power Delivery
Nabíjení: Inteligentní nabíjení
Vstup: Micro-USB pro nabíjení powerbanky
Výstup 1: USB 2,1 A
Výstup 2: USB-C 2,1 A
Úroveň nabití chytrého telefonu : po 30 minutách s USB-C: 100%
Úroveň nabití tabletu: po 60 minutách s USB-C: 100 %
Baterie: Lithium-polymerová
Lze vzít na palubu letadla


Recenze na SBS Powerbank10000 mAh, USB/USB-C PD 20 W, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.