SanDisk Extreme Pro microSDXC 256 GB A2 Class 30 UHS-II V30, 200/140MBps

prodloužená záruka na tento produkt je 5 měsíců
5
Cena s DPH
879 Kč
Cena bez DPH: 726 Kč
 
 
Kód produktu: 468485
SanDisk

SanDisk Extreme Pro microSDXC 256 GB A2 Class 30 UHS-II V30, 200/140MBps [SDSQXAV-256G-GN6MA]

Paměťová karta SanDisk Extreme microSDXC vám umožňuje ušetřit čas. Při přenosu médií s rychlostí čtení až 190 MB/s využívá technologii SanDisk QuickFlow Technology (64 GB – 1 TB). Díky rychlosti zápisu až do 130 MB/s je ideální pro váš chytrý telefon se systémem Android, akční kamery nebo drony. Tato vysoce výkonná microSD karta zvládne nahrávání 4K UHD videa, Full HD video a fotografie ve vysokém rozlišení. Navíc má třídu A2, takže můžete získat rychlý výkon aplikací pro vyjímečný zážitek ze smartphonu.

O produktu

  • Vysoká rychlost čtení a zápisu
    Díky rychlému čtení až do 190 MB/s se aplikace a videa načítají rychleji a přenos souborů je rychlejší. Pořizujte rychlé fotografie nebo pořizujte 4K UHD video s rychlostí zápisu až 130 MB/s. Karta SanDisk Extreme microSDXC UHS-I vám umožní snímat více a rychleji.
  • Odolný design
    Karty SanDisk Extreme microSDHC a microSDXC UHS-I jsou nárazuvzdorné, teplotně odolné, vodotěsné a odolné vůči rentgenovému záření, takže si můžete svá dobrodružství užívat bez obav.
  • Úžasná kapacita
    Stáhněte si více mediálních souborů a aplikací na váš chytrý telefon nebo tablet. Vždy se budete moci spolehnout na to, že máte dostatek místa.
  • Full HD video
    Ideální pro nahrávání venkovních dobrodružství, víkendových výletů nebo sportovních akcí bez přeskakování snímků.

Technická specifikace

Typ paměťové karty: Micro SDXC
Třída: UHS-I U3 / třída 10
Kapacita: 32 GB (Skutečná využitelná kapacita může být nižší v závislosti na formátování, operačním systému, aplikacích a dalších faktorech)
Rychlost čtení: 120 MB/s (Rychlost je uvedena na základě testování ve specifických podmínkách a může se lišit v závislosti na způsobu a podmínkách používání)
Záruka: 5 let
Popis, obrázky a jednotlivé parametry se mohou lišit v závislosti na zvoleném modelu a konfiguraci.


Recenze na SanDisk Extreme Pro microSDXC 256 GB A2 Class 30 UHS-II V30, 200/140MBps

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.