Samurai Shodown Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Samurai Shodown - PS4Samurai Shodown - XBOX ONE
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 408209
SNKEN dabing

Samurai Shodown [NSW]


Po více než deseti letech se vrací hra Samurai Shodown! SNK restartuje jednu ze svých nejúspěšnějších značek a navazuje na odkaz předcházejících titulů novou hrou, ve které najdete ty stejné strhující souboje z předcházejících dílů ve vylepšeném grafickém provedení.


Hratelnost Samurai Shodown podporuje napínavá atmosféra, kde Vás od smrti dělí jediný úder, a vzrušení pramenící z poražení soupeře úžasnou silou a útoky. Hra se odehrává na rozhraní událostí původní hry a Samurai Shodown 5, hra navazuje na odkaz pravé bojovky se zbraněmi.


  • Hra navazuje na odkaz pravé bojovky se zbraněmi, ve které Vás od smrti dělí jediný úder.
  • Díky výkonu Unreal Engine 4 dokázalo studio SNK modernizovat jedinečnou atmosféru z minulých titulů.
  • Hra představuje ikonické postavy jako šermíře Haohmarua, jeho rivalů Ukya a Genjura, pramennou pannu Nakoruru, či oblíbeného Galforda.
  • Seznam všech postav obsahuje 16 bojovníků, ze kterých jsou 13 veteráni a 3 nováčkové v sérii.
  • Hra si zachovává klasické bojové mechaniky jako Rage Gauge, Rage Explosion, či Sword Clash a přichází s novým Super Special Move.
  • SNk vytvořilo speciální AI režim Dojo Mode, který se učí od hráčů, vytváří si z jejich dat klony a později je používa proti hráčům. Díky tomu můžete bojovat proti vlastní kopii, či nejlepším hráčům z celého světa.

Recenze na Samurai Shodown

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.