Samsung UR590 32" UHD Monitor

prodloužená záruka na tento produkt je 3 měsíců
3
Cena s DPH
10 819 Kč
Cena bez DPH: 8 941 Kč
 
 
Kód produktu: 463377
Samsung

Samsung UR590 32" UHD Monitor [LU32R590CWPXEN]

Úžasné detaily vás zcela pohltí

Zažijte pohlcující zážitky při sledování filmů i hraní her se zakřiveným monitorem Samsung U32R590 s UHD rozlišením a dokonalým zakřivením obrazovky. Zakřivená obrazovka posouvá virtuální zážitky o kus vpřed. Díky technologiím Blue light reduction a Flicker reduction navíc dopřejete svým očím maximum pohodlí. Nádherný design se štíhlým rámečkem už jen doplní vaše představy o jedinečném monitoru!

O produktu

  • Šampion křivek
    Lídr na poli zakřivených monitorů. Samsung vládne trhu zakřivených monitorů od chvíle, kdy inovativní displeje jako první představil světu v roce 2015. Špičkové technologie napříč všemi řadami pomáhají zakřiveným monitorům od společnosti Samsung, aby byly konzistentně jedničkou na trhu stejně jako preferovanou volbou spotřebitelů.
  • Pohlcující zobrazení
    Obrazovka Samsung nabízí výrazné zakřivení 1500R, aby vás ještě více vtáhla do akce. Díky věrnému 4K UHD rozlišení obrazu a špičkové kvalitě panelu Samsung si vychutnáte divácké zážitky, které jsou realističtější než kdykoli předtím.
  • 4K displej
    Se čtyřnásobným množstvím pixelů než u Full HD se na UHD obrazovku vejde větší množství obsahu a obraz má jemnější detaily. To znamená, že můžete dokumenty a webové stránky zobrazovat s menší nutností scrollovat, můžete pracovat pohodlněji ve více oknech a vychutnáte si své fotografie, videa a hry s většími detaily.
  • Miliarda barev
    S podporou miliardy odstínů a kontrastním poměrem 2 500 : 1 zobrazuje UR59C širší paletu barev a hlubší, tmavší černou. Ať už hrajete, sledujete videa nebo pracujete v grafických aplikacích, můžete mít jistotu, že uvidíte přesnější a realističtější barvy.
  • Tenký a stylový
    UE59C láká zakřivenými konturami a rohy, zadní stranou s textilní texturou a ze tří stran bezrámovým designem. V nejtenčí části měří pouhých 6,9 mm. Stojí na štíhlém, ale zároveň robustním kovovém V-slim stojanu, který také ukrývá kabely, takže monitor stylově a bez jakéhokoli vyrušení zapadne do každého prostředí.
  • Pohodlné zakřivení
    Díky zakřivení displeje UE59C si vaše oči udržují konstantní zaostřovací vzdálenost od obrazovky. To snižuje neustálou potřebu přeostřovat, kterou vaše oči mají při sledování plochého panelu. Výsledkem je menší únava očí a vyšší komfort i při delším sledování.
  • Herní režim
    Herní režim okamžitě optimalizuje kontrast obrazu v herních scénách, díky čemuž vám nabídne konkurenční výhodu při hraní. Režim selektivně upravuje kontrast v různých částech obrazovky, takže odhaluje detaily v tmavých lokacích a umožní vám rychleji zpozorovat nepřítele.
  • Upscaling do UHD
    Technologie upscalingu do UHD od společnosti Samsung zahrnuje analýzu signálu a zvýšení detailnosti. Bez problémů tak vylepší SD, HD a Full HD obsah na obrazovou kvalitu, která se blíží UHD.
  • Picture-by-Picture
    Picture-by-Picture (PBP) vám umožňuje připojit k obrazovce dvě různá zařízení a zobrazovat na displeji zároveň oba vstupy vedle sebe v jejich původním rozlišení. Kromě PBP pak můžete využít Easy Setting Box a snadno zobrazit více oken různých velikostí v různých pozicích.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 31,5"
Rozlišení: 3840 x 2160 (UHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: 1 500R
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 250 cd/m2
Kontrast: 2500:1 (typ.)
Doba odezvy: 4 ms (GTG)
Obnovovací frekvence: 60 Hz
Barevný Gamut: 73% (NTSC 1976)
Podpora barev: Max 1 mld.
Rozsah barev sRGB: 103%
Rozsah barev Adobe RGB: 76%
Výbava
Bezdrátový displej: ne
Konektory: 1x Display Port
2 x HDMI
1 x port pro sluchátka
Funkce, technologie: Samsung MagicBright
Samsung MagicUpscale
Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Obraz vedle obrazu
Herní režim
Funkce Easy Setting Box
Certifikace pro systém Windows 10
Časovač vypnutí Plus
Reproduktor: ne
Typ stojanu: V-SHAPED SIMPLE STAND
Nastavení výšky: ne
Nastavení náklonu: -1,0°(-2,0°~+1,0°)~+17,0°(±2,0°)
Otáčení: ne
Pivot: ne
Připevnění na zeď: ne
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Externí napájení
Spotřeba energie: 33,2 W
Energetická třída: G
Ostatní
Délka napájecího kabelu neuvedeno
Rozměry 712,7 × 515,0 × 237,9 mm se stojanem
712,7 × 420,9 × 83,6 mm bez stojanu
Hmotnost: 5,5 kg s podstavcem
4,8 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • HDMI kabel
  • Dokumentace


Recenze na Samsung UR590 32" UHD Monitor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.