Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
7 909 Kč
Cena bez DPH: 6 536 Kč
 
 
Kód produktu: 463297
Samsung

Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black [LS32BM700UPXEN]

Zážitek z inteligentní televize

Monitor Samsung Smart 7 zvládne spoustu věcí sám! Může vám zrcadlit obraz z telefonu, pustíte si na něm televizi, zpracujete dokument v Excelu. A to vše bez připojení k počítači, stačí do USB zapojit myš a klávesnici a fungujete!

O produktu

  • Sledujte, hrajte a žijte stylově
    Vše, co potřebujete, máte přímo na obrazovce. Sledujte obsah, pracujte a chatujte na Smart Monitoru – a to vše bez připojení samostatného počítače. Vaše oblíbené aplikace pro sledování obsahu, zvýšení produktivity a pro videohovory jsou vestavěny. Díky tomu si můžete jednodušší a stylovější uspořádat pracovní stůl, takže je radost jej používat.
  • Vaše oblíbené programy ve vašem prostoru
    Zábava bez námahy. Užívejte si Netflix, YouTube a další streamovací služby pouhým připojením monitoru k Wi-Fi. Služba Samsung TV Plus také nabízí bezplatný živý obsah a obsah na vyžádání, a to bez nutnosti jakýchkoli stahování nebo registrace. Průvodce Universal Guide poskytuje personalizovaná doporučení obsahu.
  • Hrajte na svém Smart monitoru i bez konzole
    Získejte přístup ke stovkám her pro Xbox na svém Samsung Smart Monitoru. S Xbox Game Pass pro hraní svých oblíbených her už nepotřebujete samostatnou konzoli.
  • Produktivita bez počítače
    Využití je možné i bez počítače. Procházejte webové stránky, upravujte dokumenty a pracujte na projektech – to vše bez nutnosti používat samostatný počítač. S novým pracovním režimem Workmode také můžete vzdáleně přistupovat k jinému počítači, používat programy Microsoft 365 a dokonce se připojit k mobilním zařízením Samsung pomocí Samsung DeX. To vše zajišťuje bezproblémovou práci.
  • Pozdravte své kamarády
    Zapojte se do jakékoli konverzace. Kamera SlimFit s funkcí naklápění vám umožní nastavit dokonalý úhel a zároveň používat oblíbené aplikace podporující videohovory, jako je Google Duo, ke kterým lze přistupovat přímo přes monitor. Kryt kamery a možnost úplného odpojení navíc vždy chrání vaše soukromí.
  • Rozbočovač pro váš domov, do kterékoli místnosti
    Když Smart Monitor připojíte prostřednictvím SmartThings k domácím spotřebičům a zařízením IoT, uděláte z něj řídící centrum domácnosti. Odpočiňte si tak, že zhasnete světla, stáhnete žaluzie a nastavíte termostat na ideální teplotu – to vše pomocí zařízení Smart Monitor, které zajistí dokonale uvolněný večer.
  • Jednoduše řekněte, co potřebujete
    Díky funkci Far Field Voice aktivujete hlasového asistenta jednoduše tak, že promluvíte. Přímo monitoru přikažte, co potřebujete – a to i na dálku. Je to tak jednoduché. Inteligentní monitor podporuje asistentky Bixby i Amazon Alexa.
  • Jednoduché zobrazení obsahu na velké obrazovce
    Pohodlné připojení. Díky integraci AirPlay můžete ke Smart Monitoru bezdrátově připojit zařízení Apple a sledovat obsah na větší obrazovce. Smart Monitor vám umožní vychutnat si svůj oblíbený obsah z iPhonu, iPadu, Macu a dokonce zrcadlit aplikace, dokumenty a webové stránky.
  • Vychutnejte si obsah v zářivých detailech
    Úžasná kvalita obrazu pro práci i zábavu. S 4násobným počtem pixelů oproti rozlišení Full HD, Smart Monitor přináší více prostoru a krásně detailní obraz v rozlišení UHD. Přes den si budete moci prohlížet více pracovních dokumentů najednou. Večer zase podíváte filmy v úchvatné kvalitě 4K.
  • Optimální jas, optimální zábava
    Špičkový obraz ve dne v noci. Okolní světlo je detekováno senzorem, který automaticky upravuje jas pomocí funkce Adaptive Picture. I za denního světla můžete sledovat tmavá, drsná dramata, aniž byste museli mhouřit oči a namáhat je pro lepší obraz.
  • Bohatší zvuk, reálnější zážitky
    Díky vestavěným reproduktorům nabízí M7 bohatší a realističtější zvuk, který vás naprosto pohltí. Funkce Adaptive Sound upravuje audio podle typu obsahu a poskytuje tak vytříbený zvuk upravený na míru všem uživatelům, kteří se vyskytnou v blízkosti monitoru.
  • Připojujte se pohodlně
    Port USB Typ-C umožňuje napájení, přenos dat a dokonce i přenos signálu displeje mezi zařízeními – a to vše pomocí jediného připojení. Jeho architektura jediného připojení přináší příjemné pracovní prostředí bez nepořádku a stresu.
  • Odhalte skryté tajemství hry
    Zaměřte se na vítězství. Nastavte si obrazovku na poměr stran 21:9 a objevte skryté oblasti v herních scénách pomocí zobrazení Ultrawide Game View. Při hraní fotbalových zápasů nyní uvidíte větší část hřiště, až k brankám. A v závodních hrách zase získáte přirozený a rozsáhlý pohled na vozovku před sebou.
  • Obraz hned po zapojení
    Už žádné přepínání. Díky funkci automatického přepínání zdroje Automatic Source Switch Plus rozpozná monitor nově připojená zařízení ihned po jejich zapojení a zobrazí správný zdroj signálu. Už žádné hledání správného vstupu v nabídce.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 32"
Rozlišení: 3840 x 2160 (UHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: ne
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: VA
Jas: 300 cd/m2
Kontrast: 3 000:1 (typ.)
Doba odezvy: 4 ms (GTG)
Obnovovací frekvence: 60 Hz
Podpora barev 1 mld
Výbava
Bezdrátový displej: ano
Bezdrátové připojení: WiFi5
Bluetooth 5.2
Konektory: 1x USB-C
2 x HDMI 2.0
3 x USB HUB 2.0
Funkce, technologie: Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Herní režim
Certifikace pro systém Windows
Game Bar 2.0
HDMI-CEC
Auto Source Switch+
Adaptivní obrázek
Ultrawide Game View
Operační systém Tizen
Bixby
Far-Field Voice Interaction
TV Plus
Alexa Built-in
Google Duo
Podpora aplikace SmartThings
Mobile to Screen - Mirroring, DLNA
Tap View
Remote Access
Sound Mirroring
ConnectShare
Adaptivní zvuk
Reproduktor: ano
Typ stojanu: SIMPLE
Nastavení výšky: ne
Nastavení náklonu: -2,0°(-2,0° ~ +2,0°)~+22,0°(±2,0°)
Otáčení: neuvedeno
Pivot: neuvedeno
Připevnění na zeď: 100 x 100
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Interní napájení
Spotřeba energie: 33,2 W
Energetická třída: G
Ostatní
Délka napájecího kabelu 1,5 m
Rozměry 716,1 × 517,0 × 193,5 mm se stojanem
716,1 × 424,5 × 41,8 mm bez stojanu
Hmotnost: 6,5 kg s podstavcem
5,4 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • HDMI kabel
  • Dálkové ovládání
  • Dokumentace


Recenze na Samsung Smart M7 32" UHD Monitor, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.