Samsung S31C 27" FHD Monitor, black

Cena s DPH
3 299 Kč
Cena bez DPH: 2 726 Kč
 
 
Kód produktu: 463362
Samsung

Samsung S31C 27" FHD Monitor, black [LS27C310EAUXEN]

Čistší a úhlednější pracovní prostor

Vynikající kvalita obrazu ve vysokém rozlišení, perfektní podání barev a inovativní technologie, to je monitor Samsung S31C. Vysoké FHD rozlišení Vás naprosto ohromí, ať už pracujete, nebo se bavíte, monitor Vás nikdy nezklame. Ohromující velikost, špičkový panel a dokonalý design jsou kombinací, kterou musíte mít.

O produktu

  • Uhrančivý pohled bez rušivých rámů
    Věnujte veškerou svou pozornost dění na obrazovce. Ze tří stran bezrámový displej přinese čistý a moderní vzhled do jakéhokoli pracovního prostoru. A když budete potřebovat větší pracovní plochu, jednoduše vedle sebe postavte hned několik monitorů a potěšte své oči jednolitým, téměř nepřerušovaným obrazem.
  • Skvělá viditelnost z jakéhokoli úhlu
    Pokochejte se pohledem na příjemný obraz z jakéhokoli úhlu. Pokročilý IPS panel představí živé a čisté barvy napříč celou plochou, aniž by docházelo k blednutí či slévání jednotlivých odstínů. Vy tak budete moci pracovat nebo se bavit prakticky z jakékoli pozice a sledovat detaily maximálně věrné skutečnosti.
  • Ostrá akce ve vysokých rychlostech
    Připravte se na intenzivní hraní s rychlou odezvou. Technologie AMD FreeSync nabízí plynulé zobrazení bez trhání či zpoždění, což ve spojení se 75 Hz obnovovací frekvencí zajišťuje hladké vykreslení pohybu. I scény, odehrávající se v nejvyšších rychlostech tak budou vždy dokonale přehledné a ostré.
  • Umožní vám ponořit se naplno do hry
    Získejte z herního zážitku ještě více s dokonale plynulými vizuály. 75 Hz obnovovací frekvence zajistí, že gaming, sledování YouTube videí či jakéhokoli jiného obsahu se bude odehrávat s rychlejší odezvou a bez nežádoucích obrazových efektů.
  • Více síly pro váš gaming
    Přizpůsobte si nastavení v rámci jednotlivých her a umístěte se na předních příčkách vítězů. Kontrast barev a obrazu můžete upravit v reálném čase a ihned tak zahlédnout každého nepřítele skrývajícího se ve stínech. Režim Game Mode následně přizpůsobí zobrazení každé hry tak, aby vyplnila celý prostor obrazovky a vykreslila i sebemenší detail.
  • Důraz kladený na pohodlí
    Monitor, který udrží vaše oči svěží za každých okolností. Pokročilá technologie péče o zrak společnosti Samsung se může pochlubit certifikací testovací organizace TUV, potvrzující zvýšenou ochranu před škodlivými vyzařovanými paprsky modrého světla pomocí režimu Eye Saver Mode a funkce eliminace blikání Flicker Free.
  • Automatické přizpůsobování jasu pro úsporu energie
    Přispějte svým dílem k udržitelnosti a ušetřete při práci peníze. Monitor Samsung S31C je vybaven režimem Eco Saving Plus, který efektivně šetří až o 10 % více energie při zachování jasné a živé kvality obrazu.
  • Všestrannější. Lepší.
    Zvládněte více práce najednou. Připojte všechna zařízení, jako jsou notebooky, počítače, projektory přímo k vašemu monitoru a užijte si zvýšenou flexibilitu pro ještě větší pohodlí, ať už se rozhodnete dělat cokoli.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 27"
Rozlišení: 1920 x 1080 (FullHD)
Poměr stran: 16:9
Zakřivení: ne
Úhel sledování: 178° (H) /178° (V)
Typ panelu: IPS
Jas: 250 cd/m2
Kontrast: 1 000:1 (typ.)
Doba odezvy: 5 ms (GTG)
Obnovovací frekvence: 75 Hz
Podpora barev 16,7 mil
Barevný Gamut NTSC 1976 (72%)
Výbava
Bezdrátový displej: ne
Konektory: 1x D-Sub
1x HDMI 1.4
Funkce, technologie: Režim šetření zraku
Technologie Flicker-free
Herní režim
Certifikace pro systém Windows
FreeSync
Ekologická úspora energie Plus
Reproduktor: ne
Typ stojanu: SIMPLE
Nastavení výšky: ne
Nastavení náklonu: -2,0°(-1,0°/+2,0°)~20,0°(±2,0°)
Otáčení: neuvedeno
Pivot: neuvedeno
Připevnění na zeď: 100 x 100
Napájení
Zdroj napájení: AC 100~240 V
Typ: Externí napájení
Spotřeba energie: 18,0 W
Energetická třída: E
Ostatní
Délka napájecího kabelu 1,5 m
Rozměry 612,1 × 463,3 × 217,4 mm se stojanem
612,1 × 363,5 × 41,4 mm bez stojanu
Hmotnost: 2,8 kg s podstavcem
2,4 kg bez podstavce

Obsah prodejního balení:

  • Monitor
  • Napájecí kabel
  • HDMI kabel
  • Dokumentace


Recenze na Samsung S31C 27" FHD Monitor, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.