Samsung Odyssey OLED G95SC 49" Double QHD Monitor

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
42 349 Kč
Cena bez DPH: 34 999 Kč
 
 
Kód produktu: 471609
Samsung

Samsung Odyssey OLED G95SC 49" Double QHD Monitor [LS49CG950SUXDU]

Pechází nová éra OLED gamingu! Nechte se vtáhnout do dosud nepoznaných světů s ultraširokoúhlým displejem. Obrazovka se svojí velikostí vyrovná dvěma čtvercovým monitorům s vysokým rozlišením a přináší působivé vnímání všech ostrých detailů. Vaše zorné pole pohltí se zakřivením 1800R, abyste se mohli naplno vžít do každé postavy.

Proč koupit Samsung Odyssey OLED G9?

  • OLED a Neo Quantum Processor Pro
    Pokročilý procesor Neo Quantum Processor Pro každý snímek na OLED panelu okamžitě zanalyzuje a zoptimalizuje na maximální kvalitu. Barvy, odstíny a kontrast společně přinášejí jasný a brilantní obraz, který vás uchvátí v každém jednom okamžiku sledování.
  • Preciznost s každým pixelem
    Nedělejte kompromisy v ostrosti ani při větším displeji. Vstupte do světa bezkonkurenční kvality zobrazení, kde každý pixel oživí i ty nejmenší detaily a zvýrazní všechny důležité nuance na prémiové 49" obrazovce OLED G9.
  • Nová dimenze designu
    Díky zakřivení 1000 R inspirovanému lidským okem, poměru obrazovky 32:9 a jedinečnému osvětlení Samsung CoreSync vás Odyssey Neo dokonale vtáhne do hry.
  • Ještě hlubší černá barva
    Odhalte tajemství skrytá v temných částech obrazu. Černá i ostatní tmavší odstíny budou na obrazovce vypadat maximálně autenticky a nebudou trpět nežádoucím prosvícením pixelů. Vy tak budete moci sledovat dokonale barevné podání a hloubku v pohybu.
  • Obnovovací frekvence 240 Hz & doba odezvy 0,03 ms
    Uhýbejte, bojujte a útočte rychleji než vaši soupeři. Technologie OLED umožňuje téměř okamžitou reakci díky neuvěřitelné bleskové 0,03 ms odezvě. Připojená rozhraní HDMI 2.1 a DisplayPort v kombinaci s 240 Hz obnovovací frekvencí vám následně zajistí slušný náskok před konkurencí. Když totiž čelíte těm nejlepším, počítá se každá milisekunda.
  • Ničím nerušený herní zážitek
    Rozlučte se se sekáním, lagováním a trháním obrazu s technologií G-Sync, která plynule synchronizuje grafický procesor (GPU) a panel. Pozvedněte svůj herní zážitek díky bezkonkurenční stabilitě, která udrží rychlou akci i složité herní scény maximálně plynulé, zatímco výkon technologie AMD FreeSync Premium Pro vám poskytne konkurenční výhodu oproti soupeřům.
  • Kde se hra mění v realitu
    Gaming Hub umožní okamžitý přístup k nejlepším streamovacím platformám z vašich oblíbených herních konzolí. Jemné zobrazení a rychlá herní odezva jsou výsledkem pokročilé streamovací technologie společnosti Samsung bez zdlouhavého stahování – jednoduše zapnete a hrajete.
  • Vždy připravený vyhrávat
    Získejte okamžitou kontrolu nad herním nastavením. Nyní budete moci zobrazit důležité funkce a ukazatelů – FPS (počet snímků za sekundu) či HDR (Vysoký dynamický rozsah). Optimalizujte délku odezvy, poměr stran a obrazový mód použitý pro jednotlivé hry, aniž byste museli ukončovat právě rozehraný vítězný zápas
  • Zážitek na úrovni Smart TV
    Dejte si pauzu od herních maratónů a relaxujte u milovaného streamovacího obsahu díky Wi-Fi připojení. Služba Samsung TV Plus nabízí bezplatný obsah bez stahování či registrace, stejně jako personalizované doporučení funkce Universal Guide.
  • Zabudované reproduktory
    Zbavte se nepořádku v podobě kabelů a jiných zařízení. Díky zabudovaným reproduktorům získáte zvukové podněty, které vaši hru posunou na vyšší úroveň bez nutnosti jakéhokoli dalšího nastavování.
  • Vaše inteligentní velitelské centrum
    Připravte si půdu na vítězství přímo z vašeho monitoru. Ztlumte světla, zatáhněte závěsy či žaluzie, nastavte termostat na příjemnou teplotu a vytvořte si dokonalé podmínky pro hraní s plnou integrací systému SmartThings. K dispozici budete mít i hlasové ovládání přes asistenty Bixby či Alexa.

Technická specifikace

Displej
Velikost: 49"
Zakřivený: ano, 1800R
Rozlišení: 5120 x 1440 px
Obnovovací frekvence: 240Hz
Poměr stran: 32:9
Typ panelu: OLED
Jas: 420 cd/m2
Jas (min.): 200 cd/m2
HDR: ano, HDR10+ Gaming, VESA DisplayHDR True Black 400
Doba odezvy: 0,03 (GTG)
Úhel sledování: 178°
Podpora barev: 1.07B
Smart: ano
Reproduktory: ano
Barevný Gamut (DCI): 99% (CIE1976)
Rozhraní
D-Sub: ne
DVI: ne
Display Port: 1x
HDMI: 1x
Micro HDMI: 1x
USB porty: 3x
USB hub: ano, verze 3.0
USB-C: ne
Konektivita
Wifi: ano
Bluetooth: ano, 5.2
Bezdrátový displej: ano
Rozměry a další
Rozměry se stojanem: 1194,7 x 529,3 x 236,9 mm
Rozměry bez stojanu: 1194,7 x 365 x 180,8 mm
Hmotnost s podstavcem: 12,9 kg
Hmotnost bez podstavce: 9,2 kg
Spotřeba: 75 W
Typ stojanu: HAS
Výškově nastavitelný stojan: 120 mm (± 5.0mm)
Naklonění: -2°(±2°) ~ 15°(±2°)
Připevnění na zeď: 100 x 100 mm
Třída energetické účinnosti: G

Obsah prodejního balení:

  • Monitor Samsung
  • Napájecí kabel 1,5 m
  • DP kabel
  • Dálkový ovladač
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung Odyssey OLED G95SC 49" Double QHD Monitor

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.