Samsung Galaxy SmartTag 2, black

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 468255
Samsung

Samsung Galaxy SmartTag 2, black [EI-T5600BBEGEU]

Bluetooth Galaxy SmartTag se snadno připojují ke klíčům, taškám nebo dokonce k rodinnému mazlíčkovi. Pokud si myslíte, že se vaše ztracená položka nachází v blízkosti, ale neumíte ji najít, klepněte na mobilu na tlačítko vyzvánění a postupujte podle známého zvuku, který vás volá při vámi zvolené hlasitosti.

Jak to funguje?

  • 1. Otagujte
    Potřebujete něco pohlídat? Připojte k Vašim vzácnostem Galaxy SmartTag.
  • 2. Najděte
    Pokud jste své věci ztratili, stačí spustit aplikaci a zjistit, kde byli naposledy. Opětovné sledování vašich kroků je snadné.
  • 3. Buďte bez obav
    Zde je to! Díky Galaxy SmartTag je hledání ztracených věcí chytré a snadné.

O produktu

  • Vždy na svém místě
    Vaše cennosti nespustí z očí. Galaxy SmartTag2 využívá prodlouženou výdrž baterie až 500 dní a přidává silné krytí proti prachu a vodě ve standardu IP67, takže máte vždy bezpečný přehled o všem, na čem vám záleží. Oceníte také intuitivní a rychlé vyhledávání, které nabízí režim Kompas a funkce Vyhledávat v nejbližším okolí nebo pohodlné ovládání inteligentní domácnosti (IoT), ke kterému vám postačí jeden stisk Galaxy SmartTag2.
  • Snadné používání, rychlé vyhledávání
    Intuitivní ovládání bez zbytečného přemýšlení. Galaxy SmartTag2 se stává ještě inteligentnějším, takže vše, co potřebujete, kdykoli pohodlně označíte nebo lokalizátor mezi věcmi vyměníte. Vzdálený přístup k zařízením IoT vám usnadní ovládání vaší smart domácnosti, odolnost vůči vodě a prachu (IP67) zajistí, že lokalizátor bezpečně funguje iv prudkém dešti a úsporný režim prodlouží výdrž baterie až o 40 %.
  • Otegováno av bezpečí
    Nemůžete si vzpomenout, kam jste položili své klíče nebo hledáte ztracenou peněženku? S připnutým Galaxy SmartTag2, a po registraci ve službě SmartThings Find, to okamžitě zjistíte. Nalezení věcí, na kterých vám záleží, bude s příjemným uživatelským prostředím inteligentního lokalizátoru jednoduše hračka.
  • Vždy ve vaší blízkosti
    Chybí vám něco? Zapněte funkci Vyhledávat v nejbližším okolí a získejte snadno srozumitelné pokyny díky kompasovému zobrazení. Už jste na místě, ale SmartThings2 stále nevidíte? Jednoduše ho „prozvoňte“ a hned budete mít jasno v tom, kde se přesně nachází.
  • Vylepšený design se stylovými obaly
    Inteligentní lokalizátor, který vám sedne na míru. Váš Galaxy SmartTag2 bude v bezpečí a trendový díky dvěma obalům, které zajistí dodatečnou ochranu před pády díky protiskluzovému vzoru nebo naopak příjemně hladký design v silikonovém provedení. K oběma obalům navíc získáte kroužek s karabinou, takže je snadno kamkoli připevníte.

Technická specifikace

Obecné
Dosah do 120m
Bluetooth 5.3, LE
Voděodolnost IP67
Kompatibilita Galaxy zařízení (smartphony a tablety) s Androidem 9 a vyšším
Baterie CR2032, vyměnitelná
Životnost baterie do 500 dnů
Tlačítka 1
Reproduktor ano
Rozměry 28.8 x 52.4 x 8 mm
Hmotnost 14g

Obsah prodejního balení:

  • Galaxy SmartTag 2
  • zabudovaná baterie
  • jehla pro otevření krytu
  • dokumentace


Recenze na Samsung Galaxy SmartTag 2, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.