Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 759 Kč
Cena bez DPH: 11 371 Kč
 
 
Kód produktu: 473478
Samsung
 
Chceš ušetřit 3 440 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 10 319 Kč

Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy [SM-A556BZKCEUE]



Ikonický technologický zázrak

Nový Samsung Galaxy A55 přináší nový level technologického zázraku.

S 5G technologií se můžete těšit na rychlost jako blesk, takže soubory stáhnete za pár vteřin, streamujte videa ve vysokém rozlišení, prozkoumejte internet a mnoho dalšího.

AMOLED displej přináší živé barvy, úžasné kontrasty a hluboké černé barvy, které oživí každý obrázek. Při jasných a slunečných dnech se nemusíte obávat, AMOLED displej zajišťuje, že budete jasně a hezky vidět vše na vašem dipleji.

S 50 MP fotoaparátem se širokoúhlým objektivem a makro fotoaparátem můžete zachytit každý detail kolem sebe s úžasnou ostrostí. Tyto špičkové objektivy vám přinášejí fotky plné života, barev a kontrastů. Tento telefon nabízí také úchvatné noční fotografie s režimem Nightography, který i při slabém večerním osvětlení vykreslí jasné a ostré barvy s nízkým šumem.

Chipset Exynos 1480 v telefonech přináší vynikající výkon a efektivní zpracování úkolů. Díky této pokročilé technologii můžete očekávat rychlejší spuštění aplikací, plynulejší přecházení mezi nimi a dokonce i lepší životnost baterie. S Exynos 1480 si můžete být jisti, že váš telefon bude připraven na všechny vaše nároky, ať už se jedná o hraní her, sledování videí nebo práci s více aplikacemi najednou.

Ikonický a designový doplněk, jinak se tento telefon nazvat nedá. Přichází ve čtyřech barevných provedeních, která jsou zabalena v plochém kovovém rámu, který je uzpůsoben pro jednoduchý a přirozený úchop.

Díky kombinaci nejnovějších technologií, tento telefon nabízí úžasný zážitek, který se postará o všechny vaše potřeby bez kompromisů.

O produktu

    • Displej
      Pusťte se do sledování na 6,6palcovém Super AMOLED displeji s FHD+ rozlišením. Funkce Vision Booster automaticky přizpůsobuje barvy a kontrast na slunci, což znamená, že viditelnost bude vždy optimální. Zažijte skutečně živé barvy na displeji s jasem 1 000 nýtů, který poskytuje i rychlou odezvu při adaptivní obnovovací frekvenci až 120 Hz. Super AMOLED displej je také známý pro své hluboké černé barvy a vynikající kontrast, což zaručuje působivý vizuální zážitek.

    • Procesor
      S vylepšeným osmijádrovým procesorem můžete jednoduše rozdělit složité úkoly do více oken, vychutnat si graficky náročné hry nebo plynule streamovat s úžasným výkonem. Díky podpoře 5G funkcí a internímu úložišti s kapacitou 128 GB nebo 256 GB, které můžeš rozšířit až o 1 TB pomocí karty microSD, máte dostatek prostoru pro všechny své soubory. Navíc, vylepšený GPU a NPU spolu s integrovaným systémem chlazení zajistí ještě plynulejší zážitek z každodenního používání tohoto telefonu.

    • Odolnost a ochrana
      S odolností vůči vodě a prachu IP67 se otevírá celá řada výhod. Tento standardní rating zaručuje efektivní ochranu vašeho zařízení před nepříznivými podmínkami, což vám umožňuje s jistotou zachycovat vzpomínky a objevovat svět kolem sebe. S tímto telefonem nemusíte mít obavy ani při náhodném kontaktu s vodou nebo prachem, jelikož je navržen tak, aby do něj nemohly snadno proniknout. Takže se můžete soustředit jen na to, co je pro vás důležité, bez obav o bezpečnost vašeho zařízení.

    • Baterie
      Silný výkon získáte s vysokokapacitní baterií s výdrží 5 000 mAh a superrychlým nabíjením. S touto baterií zůstanete déle ve spojení s přáteli a když se vám vybije, rychle ji vrátíte zpět do hry. Takže si můžete užívat života podle vašich představ, bez obav o výdrž vašeho telefonu.

    • Samsung Knox Vault
      Digitální trezor Samsung Knox Vault je bezpečné úložiště pro vaše citlivá data, jako jsou PIN kódy, hesla a vzory. Tyto důležité informace jsou zašifrovány a uloženy v izolovaném úložišti odděleném od hlavního operačního systému. To znamená, že i kdyby se někdo dostal k vašemu zařízení, přístup k těmto datům by byl omezen a chráněn. Samsung Knox Vault zajišťuje, že vaše osobní informace jsou v bezpečí a neohrožujete jejich zneužitím nebo krádeži.

    • Fotoaparát
      Fotoaparát využívá velké pixely, aby zachytil více světla as režimem Nightography je schopen při slabém večerním osvětlení vylíčit jasné a ostré barvy s minimálním šumem. Tento režim je navržen tak, aby optimalizoval výsledné fotografie v náročných nočních podmínkách, což znamená, že i při nedostatku světla můžete očekávat výjimečné a detailní snímky plné živých barev. Nightography je tedy skvělým nástrojem pro ty, kteří rádi fotí i za tmy a chtějí dosáhnout profesionálních výsledků bez nutnosti použití blesku.
      Kouzlo ostrých a detailních záběrů objevte se širokoúhlým fotoaparátem s vysokým 50 Mpx rozlišením. Tento fotoaparát dokáže vylíčit i nejmenší detaily a pestré barvy, které přírodním způsobem obohacují vizuální zážitek.
      Vytvářejte selfies nejen ve vynikající kvalitě, ale také ve dvou barevných tónech - přirozeném a teplém. Využijte režim Portrét s úžasným efektem bokeh, který rozmazává pozadí a zvýrazňuje fotografovaný objekt pro působivé záběry.
      Vydejte se do světa a vytvářejte videa, ze kterých vám bude zastávat dech. Režim Super HDR optimalizuje barvy a kontrast i v náročných světelných podmínkách, a díky stabilizaci OIS a VDIS zachytíte plynulý a hladký pohyb ve vysoce kvalitním 4K.

    • Design
      Intuitivní rozložení tří fotoaparátů v plochém kovovém rámu, který je uzpůsoben pro přirozený úchop a ikonická barevná provedení dělají z tohoto telefonu nejen špičkové technologické zařízení ale také stylový a designový doplněk. Zařízení navíc chrání sklo Corning Gorilla Glass Victus+, díky čemuž je odolnější a méně náchylné k poškození.

Technická specifikace

Sítě/SIM
2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1 & SIM 2 (pouze dual-SIM model)
3G HSDPA 850 / 900 / 1700(AWS) / 1900 / 2100
4G 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 17, 20, 25, 26, 28, 32, 38, 40, 41, 66
5G 1, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77, 78 SA/NSA/Sub6
SIM Hybrid Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by)
Velikost/Provedení
Rozměr 161,1 x 77,4 x 8,2 mm
Hmotnost 213 g
Provedení Gorilla Glass Victus vpředu, Gorilla Glass vzadu, hliníkový rám
Stupeň ochrany IP67 prach/vodovzdorná (až 1 m na 30 min)
Displej
Velikost 6,6"
Poměr stran 19,5:9
Frekvenční odezva 120 Hz
Rozlišení 1080 x 2340 px
Hustota px 390 ppi
Kontrast neuvedeno
Svítivost 1000 nýt (HBM)
Technologie Super AMOLED
Ochrana Corning Gorilla Glass Victus+, Always-On displej (Vždy-aktivní displej)
Systém/Procesor
Operační systém Android 14
Nadstavba One UI 6
Chipset Exynos 1480
CPU Octa-core (4x2,75 GHz Cortex-A78 & 4x2,0 GHz Cortex-A55)
GPU neuvedeno
Paměť
Vnitřní paměť 256 GB
Operační paměť (RAM) 8 GB
Slot pro paměťovou kartu microSDXC (používá sdílený SIM slot)
Fotoaparát/Kamera
Zadní 50 MP, f/1.8, (širokoúhlý), 1/1,56", 1.0 µm, PDAF, OIS
12 MP, f/2.2, 123° (ultraširokoúhlý), 1/3,06", 1.12 µm
5 MP, f/2.4, (makro)
LED flash, panorama, HDR, Nightography a jiné
Video 4 K @ 30 fps, 1080 p @ 30/60 fps, gyro-EIS
Přední 32 MP, f/2.2, 26mm (širokoúhlý), 1/2,74", 0.8 µm
4 K @ 30 fps, 1080 p @ 30/60 fps
Zvuk
Upozornění vibrace, vyzvánění MP3, AAC, WAV, FLAC...
Reproduktor ano
Mikrofon ano
3,5 mm audio jack ne
Komunikace
WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct
Bluetooth 5.3, A2DP, LE, aptX
NFC ano
GPS ano, GPS, GLONASS, GALILEO, BDS, QZSS
Infraport ne
FM rádio ne
Konektory USB Type-C 2.0, OTG
Senzory
Akcelerometr ano
Gyroskop ano
Kompas ano
Virtual Proximity Sensing ano
Světelný neuvedeno
Odtisk prstu ano, pod displejem, optické
Baterie
Kapacita 5000 mAh
Typ článků neuvedeno
Provedení vestavěná
Rychlonabíjení ano, 25 W
Bezdrátové nabíjení ne
Reverzní bezdrátové nabíjení ne

Obsah balení:

  • Telefon Samsung
  • Nabíjecí kabel
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Samsung Galaxy A55 5G, 8/256GB, Awesome Navy

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.