Samsung Galaxy S23 FE, 8/128GB, mint, vystavený, záruka 21 měsíců

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
RAM
INTERNÍ ÚLOŽISKO
13 879 Kč
13 879 Kč
Cena bez DPH: 11 470 Kč
 
 
Kód produktu: 475239
Samsung
pouzity
VYSTAVENÉ - Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně , anebo na jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).

Samsung Galaxy S23 FE, 8/128GB, mint, vystavený, záruka 21 měsíců [SM-S711BLGDEUE]

  • Plně funkční zboží, které může obsahovat drobné oděrky způsobené běžným používáním. Zboží je dodáváno s kompletním originálním balením. Jedná se o zboží, které mohlo být určitou dobu vystaveno na prodejně nebo jiném výstavním místě. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme záruční dobu 21 měsíců (IČ: 12 měsíců).
    Skočte do světa Galaxy s novou fanouškovskou edici S23 FE v pastelových barvách a objevte funkce, které promění každý váš okamžik ve vzrušující dobrodružství.

    O produktu

    • Moderní design, který vás neomrzí
      Vychutnávejte si příjemný pocit z telefonu, který vám hladce sedne do ruky. Minimalistický design inspirovaný ikonickým modelem Galaxy S23 umožňuje snadné ovládání jednou rukou a dopřeje vám neobyčejné pohodlí při každodenním používání chytrých funkcí. Samsung telefon Galaxy S23 FE nabízí praktické provedení a klasickou eleganci, která vás bude i po delší době stále bavit. Neuvěřitelně lehké tělo smartphonu zaručí, že se vaše ruce neunaví při dlouhých hovorech, ani při hledání správného úhlu na váš další snímek.
    • Spolehlivá ochrana proti vodě a pádům
      Obáváte se, že vám chytrý telefon vyklouzne z ruky? S Galaxy S23 FE můžete být klidní – speciální hliníkový rám chrání vnitřek zařízení a ochranné sklo Corning Gorilla Glass 5 zajišťuje, že displej i zadní strana telefonu zůstanou bez prasklin či nevzhledných škrábanců. Odolnost IP68 zaručí, že telefon nepoškodí krátké ponoření do čisté vody ani prašné podmínky, takže jednoduše získáte spolehlivého společníka do každého prostředí.
    • Zachyťte ty nejlepší okamžiky
      Od třpytivého lesku mořských vln až po akční snímky z lyžování – uchovejte si živé vzpomínky z dovolené s profesionálním fotoaparátem Galaxy S23 FE. Pokročilý 50 Mpx objektiv dokonale zachytí barvy podzimního listí i příjemnou atmosféru ze společné večeře, takže se u každého snímku můžete znovu přenést do okamžiku, ve kterém fotografie vznikala.
    • I v noci zachytíte perfektní snímky
      Pořizujte ostré fotografie i při večerním světle. Při fotografování tajemných zákoutí nočního města nebo při natáčení oblíbených písní na hudebním festivalu, Samsung mobil Galaxy S23 FE zaznamená každý okamžik v nejjasnějších barvách i za slabého osvětlení. Získáte tak možnost sdílet vzpomínky z vašeho nočního života v nejživějších detailech.
    • Perfektní profilovky na jedno cvaknutí
      Sdílejte své zážitky z objevování nových míst nebo trendy kaváren jednoduše a na první pokus. Přední fotoaparát telefonu Galaxy S23 FE nabízí úžasnou kvalitu snímků a perfektní vykreslení obličeje, ať už pořizujete skupinovou fotografii s přáteli, nebo jste právě objevili ten pravý úhel na vaši novou profilovku.
    • Zachytí vzpomínky s mimořádnou porcí detailů
      Objevte nadšení z pořizování snímků s 50 Mpx fotoaparátem Samsung. Ať už rádi fotografujete divokou přírodu v horách nebo dáváte přednost portrétům v městském prostředí, vaše snímky budou díky mimořádně vysokému rozlišení vypadat vždy skvěle. Nejjemnější detaily a živé barvy vám umožní zachytit vaše nejdůležitější okamžiky v celé jejich kráse, a to jen pomocí vašeho chytrého telefonu.
    • Oživte své vzpomínky
      Jste zklamáni ze starých fotografií, které časem ztratily svou kvalitu? Svým vzpomínkám vrátíte barvu pomocí funkce Photo Remaster, která automaticky zaostří rozmazané snímky a zvýší intenzitu barev pro nerušené chvíle nostalgického vzpomínání, nebo smíchu při vtipných okamžicích.
    • Displej má pestrou paletu barev a neuvěřitelnou kvalitu
      Sledujte svá oblíbená videa v dechberoucích barvách s nejhlubšími tóny černé díky displeji Dynamic AMOLED 2x. Ten pro vás na ploše chytrého telefonu Samsung Galaxy otevírá pohlcující intenzitu kontrastu a fascinující vykreslení obrazu, které vás okamžitě vtáhne do děje, nebo jen potěší při oživování vzpomínek při prohlížení fotografií. Funkce Eye Comfort Shield se postará o snížení vyzařování modrého světla, abyste se mohli na displej pohodlně dívat i ve tmě, bez namáhání očí nebo narušování kvality vašeho spánku.
    • Dokonalá čitelnost i za slunečního svitu
      Nebaví vás mhouřit oči při procházení příspěvků na sociálních sítích? Inteligentní funkce Vision Booster optimalizuje jas displeje telefonu Samsung Galaxy S23 FE pro perfektní ostrost zobrazovaného obsahu na slunečním světle a zároveň šetří váš zrak v tmavším prostředí. Adaptivní 120 Hz obnovovací frekvence přidává neuvěřitelně hladký a plynulý pocit ze scrollování a nabízí ještě poutavější zážitek z vašeho oblíbeného obsahu.
    • Přináší novou úroveň výkonu
      Hrajte své hry na maximum díky perfektně vyladěnému 8jádrovému procesoru. S ním si mobilní telefon Samsung Galaxy S23 FE hravě poradí s graficky náročnými 3D tituly i souběžným spouštěním několika aplikací při plnění složitých pracovních úkolů. Každý drobný detail si můžete vychutnat i při natáčení nebo sledování oblíbených videí.
    • Galaxy S23 FE s vámi udrží krok
      Baví vás dlouhé společné hovory nebo vášnivé debaty o nejnovější epizodě oblíbeného seriálu? Podělte se o své zážitky, aniž byste se museli obávat vybité baterie – vysoká kapacita 4 500 mAh nabízí dostatek prostoru pro telefonování, hraní her nebo sledování oblíbených streamů, takže se s Galaxy S23 FE zkrátka nikdy nudíte.
    • Superrychlé nabíjení šetří čas
      Mrkají na vás z displeje poslední procenta? Doplňte je bleskovou rychlostí díky superrychlému nabíjení. Váš chytrý telefon Samsung Galaxy S23 FE stačí připojit k síťové nabíječce a sledovat, jak stav baterie plynule stoupá. Na cestách oceníte možnost bezdrátového nabíjení, které se postará o to, že dostatek energie budete mít i bez kabelu a vhodného konektoru.
    • Více zábavy s fanouškovskou edicí
      Seznamte se is dalšími zařízeními z rodiny Galaxy FE a najděte to pravé na každou z vašich oblíbených aktivit. Od tabletu až po sluchátka – všechna zařízení spolu snadno propojíte, takže přecházení z jednoho na druhé půjde naprosto hladce. Vy si tak můžete vychutnávat neomezené možnosti tvorby nebo objevování online obsahu bez zdlouhavého přepínání nebo nastavování.

    Technická specifikace

    Sítě/SIM
    2G GSM 850, 900, 1800, 1900
    3G HSDPA 800, 850, 900, 1700(AWS), 1900, 2100
    4G LTE-A 1, 2, 3, 4, 5, 7, 8, 12, 13, 17, 20, 26, 28, 38, 40, 41, 66 - International
    5G SA/NSA/Sub6 1, 2, 3, 5, 7, 8, 20, 28, 38, 40, 41, 66, 77, 78 - International
    SIM Nano SIM + eSIM
    Velikost/Provedení
    Rozměr 158 x 76,5 x 8,2 mm
    Hmotnost 209 g
    Ochrana IP68
    Displej
    Velikost 6.4"
    Screen-to-body ratio 83,2 %
    Rozlišení 1080 x 2340 px
    Obnovovací frekvence 120 Hz
    Hustota px 403 ppi
    Technologie Dynamic AMOLED 2X
    Ochrana Corning Gorilla Glass 5
    Ostatní HDR10+, 1450 nýtů (peak)
    Systém/Procesor
    Operační systém Android 13 (s možností upgradeu na Android 14)
    Nadstavba One UI 6
    Chipset Exynos 2200 (4 nm) (International)
    CPU Octa-core (1x2.8 GHz Cortex-X2 & 3x2.50 GHz Cortex-A710 & 4x1.8 GHz Cortex-A510)
    GPU Xclipse 920
    Paměť
    Vnitřní paměť 128 GB
    Operační paměť (RAM) 8GB
    Slot pro paměťovou kartu ne
    Fotoaparát/Kamera
    Zadní 50 MP, f/1.8, 24mm (wide), PDAF, OIS
    8 MP, f/2.4, 75mm (telephoto), PDAF, OIS, 3x optický zoom
    12 MP, f/2.2, 123° (ultrawide)
    LED flash, HDR, panorama a další
    Video 8K@24fps, 4K@30/60fps, 1080p@30/60/120/240fps, 720p@960fps
    Přední 10 MP, f/2.4, 26mm (wide)
    4K@30/60fps, 1080p@30/60fps; gyro-EIS
    Zvuk
    Upozornění vibrace, vyzvánění MP3/WAV/FLAC/...
    Reproduktor Stereo reproduktory
    Mikrofon ano
    3.5mm jack ne
    Komunikace
    WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6e, dual-band, Wi-Fi Direct
    Bluetooth 5.3, A2DP, LE
    NFC ano
    GPS ano, s, GLONASS, BDS, GALILEO
    Infraport neuvedeno
    FM rádio neuvedeno
    Konektory USB Type-C, OTG
    Senzory
    Accelerometr ano
    Gyroscope ano
    Compass ano
    Virtual proximity sensing ano
    Fingerprint ano (optický pod displejem)
    Samsung DeX ano
    Ostatní
    Podpora audio MP3, WAV, eAAC+, FLAC, ...
    Podpora video DivX, Xvid, MP4, H.264, ...
    Prohlížeč dokumentů PDF, XLS, ...
    Baterie
    Kapacita 4500 mAh
    Technologie Li-Ion
    Provedení vestavěná
    Nabíjení kabelové, 25 W (PD2.0, 50% in 30 min)
    Bezdrátové nabíjení ano
    Bezdrátové reverzní nabíjení ne

    Obsah prodejního balení:

    • mobilní telefon
    • datový kabel
    • spinka pro vybírání SIM
    • dokumentace


Recenze na Samsung Galaxy S23 FE, 8/128GB, mint, vystavený, záruka 21 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.