Sackboy: A Big Adventure [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
1 639 Kč
Cena bez DPH: 1 355 Kč
 
 
Kód produktu: 453125
SumoEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Sackboy: A Big Adventure [Steam] [PC digital]

Ikona PlayStation Sackboy se vrhá do akce na PC v ohromném 3D dobrodružství pro více hráčů. Čeká tě epická cesta plná plošinovkových výzev a hluboce pohlcující ovládání. Vyzkoušej také kolaborativní, chaotickou a veselou hru pro více hráčů.
O hře
      Vrhni se na sólový a velkolepý souboj s časem nabitým množstvím hrozeb a nebezpečí – nebo v týmu dvou až čtyř dobrodruhů okus zábavu společného putování a překonávání ostudných překážek a úkolů podle vlastní fantazie. Dokážeš zachránit Nápadosvět před bídákem Vexem a jeho hrozným Kazisvětem... a stát se legendárním Pleteným rytířem?


      Nastal čas naplnit svůj osud, Sackboy! Vydej se sám či s přáteli ve víru hopsání na cestu napříč nejzasněženějšími horami, nejzalistněnějšími džunglemi, nejmokřejšími podvodními říšemi a nejvesmírnějšími vesmírnými koloniemi.

Klíčové vlastnosti:
      • Nové úžasné funkce
        Špičkoví technici Nápadosvěta přišli s řadou působivých grafických a výkonnostních herních prvků, takže si toto neuvěřitelné dobrodružství budeš moci na svém PC maximálně vychutnat.
      • Ááá, nádherná grafika!
        Vydej se do pestrobarevných a bláznivých zemí Nápadosvěta v ohromující super ostré 4K podobě! Žasni nad nádherně detailním obrazem ve vysokém rozlišení generovaným převratnou technologií Deep Learning Super Sampling společnosti NVIDIA Corporation – pro grafické karty NVIDIA GeForce RTX a výše. Vypadá to dobře, Sackboy!
      • Wow, superrychlá hra!
        Bídák Vex si nedává pauzu, takže s ním a jeho zlomyslnými plány musíš držet krok. Vrhni se do rychlé a zběsilé akce s vylepšenou snímkovou frekvencí, podporou až 120 snímků za sekundu, sníženou dobou načtení na výkonném hardwaru a proměnlivou obnovovací frekvencí.
      • Převezmi kontrolu!
        Zachraň svět po svém! Vyzkoušej si ohromně strhující haptickou odezvu a dynamické efekty spouště navržené speciálně pro hru Sackboy™: A Big Adventure při hraní s ovladačem PlayStation5 DualSense připojeným pomocí kabelu k PC. Můžeš také hrát s celou řadou dalších gamepadů nebo kompletně přiřadit ovládání pro klávesnici a myš.
      • Bláznivé kousky na širokoúhlé obrazovce
        Přezkoumej výšiny i hlubiny Nápadosvěta z uchvacujícího pohledu díky podpoře ultraširokoúhlého nastavení s poměrem stran 21:9 (vyžaduje se HDMI 2.1).

  • Název vydavatele: PlayStation PC LLC
  • Název vývojáře Sumo Digital
  • Datum vydání: 27.10.2022
  • Pegi: 7
  • Žánr: Adventura
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Windows 10 64bit (version 1809)
    Procesor: Intel Core i5-6400 @ 2.7GHz, AMD FX-6300 @ 3.5GHz
    Paměť: 8 GB RAM
    Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 660, AMD Radeon R7 265
    Pevný disk: 60 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Sackboy: A Big Adventure, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    ©2022 Sony Interactive Entertainment Europe. Vyvinula společnost Sumo Digital. „Sackboy“ je obchodní známka nebo registrovaná obchodní známka společnosti Sony Interactive Entertainment Europe. „PlayStation Family Mark“ a „logo PlayStation Studios“ jsou registrované obchodní značky nebo obchodní známky společnosti Sony Interactive Entertainment Inc.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Sackboy: A Big Adventure [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.