Rychlonabíječka Swissten Power Delivery 20W s 1x USB-C pro iPhone 12, bílá

Cena s DPH
409 Kč
Cena bez DPH: 338 Kč
 
Kód produktu: 411873
SWISSTEN

Rychlonabíječka Swissten Power Delivery 20W s 1x USB-C pro iPhone 12, bílá [22050600]

Jedinečná SLIM nabíječka s výkonem 20W, technologií POWER DELIVERY a stojanem pro umístění chytrého telefonu. Jedno USB-C je vybaveno technologií Power Delivery, které je nakonfigurováno pro rychlé dobíjení iPhonu 12.
Tvar nabíječky, který navrhl český designér, skrývá hned několik předností. Jednak díky SLIM designu a spodnímu umístění USB výstupu je vhodná i pro nabíjení ze zásuvek umístěných za nábytkem či spotřebiči. Další výraznou předností je drážka na vrchní hraně nabíječky, která slouží jako stojan na položení chytrého telefonu.

Proč koupit nabíječku SWISSTEN?

  • Rychle a bezpečně
    Potřebujete Váš chytrý telefon nebo tablet nabít rychle a zároveň bezpečně? V tom případě je nabíječka SWISSTEN určena právě pro Vás. Nabíječka má vysoký výstupní výkon 20W.
  • Jednoduchý a účelný design
    Díky minimální tloušťce a napájení kabelu ze spodní strany vám nabíječka nebude zavazovat za nábytkem nebo vykukovat ze stěny. Zároveň je navržena tak, aby její horní část sloužila jako stojan. Mobiný telefon nebo jiné zařízení tak můžete bezpečně položit přímo na adaptér.
  • Spolehlivost na prvním místě
    SWISSTEN nabíječky jsou navrženy tak, aby chránily váš přístroj během nabíjení. Inteligentní obvody automaticky upravují výkon a zajistí tak, že Vaše zařízení zůstane v bezpečí v případě neočekávaného přepětí.

Technická specifikace

Nabíječka
Vstup: 100V-240V, 50-60Hz, 0,5A
Výstup USB-C: PD 3.0: 5V/3A, 9V/2,22A
Max. výkon: 20 W

Obsah prodejního balení:

  • Rychlonabíječka SWISSTEN pro iPhone 12


Recenze na Rychlonabíječka Swissten Power Delivery 20W s 1x USB-C pro iPhone 12, bílá

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.