Rune Factory 5 (Limited Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
1 809 Kč
Cena bez DPH: 1 495 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 438909
MarvelousEN dabing

Rune Factory 5 (Limited Edition) [NSW]

Zasejte semena nového života v Rigbarth, když se vydáte na velkolepé dobrodružství Rune Factory!

O hře

V ospalém pohraničním městečku Rigbarth se odehrávají záhadné události, které ovlivňují runy, které řídí rovnováhu mezi lidstvem a přírodou.
Jako nejnovější strážce mírové organizace SEED, chraňte pohraniční město shromážděním hlučných příšer pomocí vaší oficiální pečeti kouzel vydané SEED. Když nejste na misi, pracujte s lidmi z Rigbartha a pomozte městu vzkvétat prostřednictvím farmaření, festivalů a přátelství!
Když se však mírová rovnováha začíná měnit, přichází čas ukázat se. Spojte se s obyvateli města a vydejte se na velkolepé dobrodružství, abyste odhalili záhadu, která postihla zemi, a využijte svoji vnitřní sílu a zastavte pád do chaosu.
Rychlý akční RPG souboj
Vydejte se do obrovské pulzující divočiny s přáteli z Rigbarth po svém boku a odemkněte výkonné a stylové útoky, které podporují týmovou práci a strategii.
Fantasy farmaření pozvednuté do nových výšin
Zkrotte příšery, které budou sloužit jako vaši nápomocní farmáři, když budete pěstovat širokou škálu plodin na zádech draků!
Odechněte si ve svém novém domově
Udělejte si ve svém dobrodružství čas a vychutnejte si klidnější tempo městského života. Soutěžte v soutěžích ve vaření, řemeslné výrobě a rybolovu nebo pozvěte svou drahou polovičku, aby se k vám přidala na pozorování hvězd během jednoho z mnoha sezónních festivalů v Rigbarth.
Najděte si někoho speciálního
Navažte přátelství a poznejte vhodné kandidáty na manželství dokončením jejich jedinečného příběhu. Zamilujte se, položte otázku a dokonce si založte rodinu!
rune-factory-limited

Rune Factory 5 Limited Edition obsahuje

  • Balení v originální krabici s uměleckými malbami od ilustrátorky série Minako Iwasaki
  • Hra Rune Factory 5
  • Exkluzivní steelbook
  • Velký 5,8” x 8,2” artbook s měkkou vazbou s více než 70 stranami ilustrací postav, koncepčního umění atd.
  • CD se soundtrackem „Melodies of Norad“ s 15 písněmi speciálně vybranými z celé řady Rune Factory
  • 13 exkluzivních herních kostýmů podle kandidátů na manželství (+ Dolceova strašidelného společníka Pica) z Rune Factory 4

Trailer


Recenze na Rune Factory 5 (Limited Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.