Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - PC CDBig Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - XBOX ONEBig Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) - NSW
Cena s DPH
899 Kč
Cena bez DPH: 743 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
Kód produktu: 432191
SurviosEN dabing

Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition) [PS4]


Trénujte, bojujte a vyhrajte jako legenda

Máte na to, abyste se stali šampionem? Vstupte do ringu ve hře Big Rumble Boxing: Creed Champions a předveďte své boxerské schopnosti v úderném arkádovém zážitku. Nasaďte si boxerské rukavice legend, jako jsou Adonis Creed a Rocky Balboa, nebo bojujte jako jedna z 18 dalších ikonických postav z Creedova nebo Rockyho světa. Vyzvěte své přátele a rodinu v lokálním režimu pro více hráčů, kde můžete předvádět své úderné boxovací chvaty v napínavých zápasech jeden na jednoho. Případně si můžete procvičit boxerské chvaty v klasických trenérských montážích s Creedem a Rockym a setkat se se soupeři světové třídy na celé řadě strhujících lokací, zatímco budete sledovat jedinečný příběh každé postavy.


rocky_ko

Hlavní vlastnosti:

  • Nejlepší zápasníci napříč váhovými kategoriemi - jednoduché ovládání v kombinaci s robustními boxerskými mechanismy dávají hráčům kontrolu v boji proti soupeřům v arkádovém prostředí. Jednotlivé chvaty se dají snadno naučit, ale těžko mistrně ovládnout. Vyhrajte každý zápas a prožijte legendární příběhy 20 odlišných postav.
  • Ultimátní boxerský svět s Creedem a Rockym - bojujte jako Adonis Creed, Rocky Balboa a obří soupiska legend z Creedova a rockyho světa, mezi něž se řadí Apollo Creed, Ivan a Viktor Drago a Clubber Lang. Připomeňte si klasické momenty z Creedova a Rockyho výcviku v tematických minihrách.
  • Adrenalinová zábava s přáteli a rodinou - vyberte si postavu a připravte se na souboj v napínavých zápasech proti přátelům a rodině v lokálním režimu hráče proti hráči.
    Obsah balení Day One Edition:
  • hra
  • plakát

Recenze na Big Rumble Boxing: Creed Champions (Day One Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.