R-Type Final 3 Evolved (Deluxe Edition) PS5

Cena s DPH
1 119 Kč
Cena bez DPH: 925 Kč
 
 
Kód produktu: 456381
NISEN dabing

R-Type Final 3 Evolved (Deluxe Edition) [PS5]

 

O hře

Legendární hit střílečky je zpět s jedinečným zážitkem typu R!

R-Type Final 3 Evolved, známý svými barevnými vizuály a frenetickou střílečkou, vylepšuje ve svém výbušném debutu na PS5 s 3D grafikou a modernizovanými herními funkcemi. Noví i zkušení hráči mohou formovat své zkušenosti pomocí systému obtížnosti založeného na výkonu a přizpůsobitelných vesmírných lodích.

Zažijte klasické ochranné známky R-Type, jako je mechanika „Force“, spolu s nostalgickou a návykovou herní smyčkou. Procházejte celým vesmírem nových a klasických etap, čelte nepřátelům, kteří se vyvíjejí na základě vašeho výkonu, a rozstřílejte konkurenci napříč celosvětovými žebříčky!

R-Type Final 3 Evolved spojuje R-Type Final 2 a PS5 se 7 exkluzivními fázemi, které vytvořil sám Kazuma Kujo – všechny DLC Stage Pass 1, nové lodě a režim pro více hráčů – zcela předělané v Unreal Engine 5!

Klíčové vlastnosti

  • Vylepšená vylepšení
    Zažijte výbušné dobrodružství R-Type na PS5, kde se frenetická akce původních her potýká s aktualizovaným 3D vizuálem a moderními herními funkcemi.

  • Univerzální výzva
    Systém obtížnosti založený na výkonu se přizpůsobuje individuálním zkušenostem každého hráče, díky čemuž je tato hra přístupná novým i zkušeným pilotům.

  • Přizpůsobená výzbroj
    Vyberte si z flotily bojovníků z předchozích dílů a přizpůsobte si každý prvek své lodi, včetně její barvy, výzbroje zbraní a nálepek. Dokonce si v hangáru můžete přizpůsobit svého pilota podle svých představ!
  • Worlds of New Content
    R-Type Final 3 Evolved obsahuje exkluzivní fáze PS5, které vytvořil Kazuma Kujo, všechny fáze pocty ze Stage Pass 1 a aktualizaci verze 2.0.0., která obsahuje nové hratelné lodě, nový režim pro více hráčů, globální hodnocení a mnoho dalšího obsahu.

Deluxe Edition obsahuje:

  • Hra R-Type Final 3 Evolved
  • Soundtrack
  • Sběratelský Artbook

Trailer


Recenze na R-Type Final 3 Evolved (Deluxe Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.