Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered - PS4
Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 458515
SquareEN titulky

Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered [PS5]

 

O hře

Původní skladba Romancing SaGa – Minstřel Song obsahovala mnoho prvků série SaGa, jako například mechaniku Glimmer a Combo, a byla považována za ztělesnění série, když byla poprvé vydána. Bezplatný systém scénářů, který vám umožní vytvořit si vlastní příběh, zůstává jádrem hry a umožní vám vybrat si jednoho z osmi protagonistů se zcela odlišným původem a příběhem a poté se vydat na jedinečnou cestu. 

Tato remastrovaná edice se vyvinula ve všech oblastech, obsahuje vylepšenou HD grafiku a množství vylepšení pro zlepšení hratelnosti. Díky tomu je hra vysoce doporučena jak pro fanoušky originálu, tak i pro nováčky v sérii SaGa.

Příběh

Prvotní stvořitel Marda zplodil zemi Mardias. V minulých věcích otřásla touto zemí mocná bitva, když Elore, král bohů, bojoval se třemi zlomyslnými božstvy: Smrtí, Saruinem a Schirachem. Po dlouhém a zdlouhavém boji byli Smrt a Schirach zapečetěni a zbaveni moci, přičemž poslední božstvo Saruin bylo také uvězněno silou osudových kamenů a vznešenou obětí hrdiny Mirsu. Od této titanské bitvy uběhlo 1000 let.

Osudové kameny leží roztroušené po celém světě a bohové zla opět ožívají. Osm hrdinů se vydává na vlastní cesty, jako by je vedla ruka osudu. Jaké příběhy budou tito dobrodruzi tkát v obrovské sérii Mardias? Vy jste jediný, kdo může rozhodnout!

Nové herní prvky

  • Čarodějnici Aldoru je nyní možné naverbovat!
    Čarodějnice Aldora, která kdysi cestovala spolu s legendárním hrdinou Mirsem, se objevuje ve své původní podobě. Zažijte nové události, kde vypráví o cestách Mirsy z první ruky.

  • Jedinečné a zajímavé postavy jsou nyní hratelné!
    Fanouškům oblíbený Schiele se konečně připojí k vašim dobrodružstvím a postavičky jako Marina, Monica a Flammar se nyní dají také naverbovat.

  • Vylepšení bossové!
    Několik bossů se nyní objevuje v super výkonné vylepšené verzi! Postavte se těmto hrůzostrašným protivníkům v novém uspořádání bojové hudby.

  • Vylepšená hratelnost!
    Byly přidány různé nové funkce, aby byl váš zážitek ze hry ještě pohodlnější, jako například vysokorychlostní režim, mini mapy a možnost „Nová hra +“, která vám umožní přenést si váš pokrok, když budete hru hrát znovu.

  • A ještě víc...
    Nové třídy pro rozšíření hratelnosti.

Trailer


Recenze na Romancing SaGa: Minstrel Song Remastered

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.