Rocksmith+ (3M subscription Edition) Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rocksmith+ (3M subscription Edition) - XBOX ONE
Cena s DPH
909 Kč
Cena bez DPH: 751 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 434898
UbisoftEN dabing

Rocksmith+ (3M subscription Edition) [PS4]



Rocksmith+ je nová předplacená služba, která učí hráče hrát na kytaru a baskytaru prostřednictvím oblíbených písní. Rocksmith+ navazuje na cenami oceněnou metodu Rocksmith, která pomohla téměř pěti milionům hráčům naučit se hrát na kytaru.
Rocksmith+ je kompatibilní s akustickými, elektrickými a basovými kytarami a ze začátku bude obsahovat tisíce písní, které se v budoucnu rozšíří na několik milionů skladeb ze žánrů jako rock, klasická hudba, india, alternativní hudba, hip-hop, pop, metal, country, latinská hudba, R & B a další. Při vydání nabídne Rocksmith+ celou řadu autentických aranžmá, která reprezentují písně způsobem, jakým je původně hráli interpreti, a všechny písně v knihovně budou hratelné s akordy, podle kterých si hráči budou moci broukat a brnkat.

Uživatelé mohou využít celý balíček nových a vylepšených cvičných nástrojů včetně Riff Repeater, kde mohou například cvičit specifické akordy ve svých oblíbených písních, a Adaptive Difficulty, kde Rocksmith+ dynamicky upravuje obtížnost během hry podle hráčových schopností. Tyto nástroje jsou navrženy tak, aby hráči měli kontrolu nad svým učením. 

Služba Rocksmith+, kterou vyvinul tým Ubisoft San Francisco, který stojí za hrou Rocksmith, která lidi vyučuje hrát na kytaru již přes 10 let, je jedinou předplacenou službou, která nabízí interaktivní hudební výuku pomocí hudebních mistrů a výkonné zpětné vazby v reálném čase. 95% hráčů na kytaru se díky Rocksmith zlepšilo a Rocksmith+ navazuje na osvědčenou metodu díky novým písním, výukovým režimům a cvičným nástrojům, které budou v následujících letech přibývat. Kromě zlepšování mechanické hry budou mít uživatelé přístup ik bezplatným online videím, díky kterým se naučí správnou techniku, hudební teorii, péči o nástroj a další.

Uživatelé navíc mohou hrát na akustickou kytaru či elektrické nářadí a používat mobilní aplikaci Rocksmith+ Connect, technologii, díky které může telefon sloužit jako mikrofon. Když spárují mobilní zařízení s PC či konzolí, zabudovaný mikrofon dokáže sledovat jejich kytaru, takže budou moci hrát, aniž by potřebovali dodatečné vybavení. Rocksmith+ je také kompatibilní s konzolami pomocí kabelu Rocksmith Real Tone Cable. Pro uživatele PC je Rocksmith+ kompatibilní pomocí kabelu Real Tone Cable či stávajícího kytarového rozhraní na elektrických nebo akusticko-elektrických nástrojích. Služba Rocksmith+ také uzavřela partnerství se značkami Gibson, Epiphone, Kramer, Ibanez, Ernie Ball, Ernie Ball Music Man, Marshall, Orange a Mesa/Boogie.

Rocksmith Workshop, nový systém uživatelsky generovaného obsahu, který uživatelům umožňuje přidávat do knihovny aranžmá ze seznamu dopředu licencovaných písní, zavede hudební komunitu do srdce Rocksmith+. Úplně poprvé bude mít komunita Rocksmith větší kontrolu a bude moci přidávat aranžmá, která budou chtít a kdy budou chtít. Veřejně přístupná dílna Rocksmith Workshop umožní uživatelům vytvářet všechny aspekty skladby od transkripce po jednotlivé tóny. Komunitní aranžmá budou kontrolovat ostatní kvůli kvalitě a budou dostupná všem uživatelům.

Recenze na Rocksmith+ (3M subscription Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.