POP! Rocks: Snoop Dogg

Cena s DPH
419 Kč
Cena bez DPH: 346 Kč
 
 
Zvýhodněná nabídka k tomuto zboží:
POP! Rocks: Snoop Dogg | playgosmart.cz
Ochranný obal Protective Case 0,5 mm for Funko Pop
+
ušetřete až 53 Kč
Cena spolu:
445 Kč
POP! Rocks: Snoop Dogg | playgosmart.cz
Ochranný obal Protective Case 0,5 mm for Funko Pop
+
ušetřete 53 Kč
Cena spolu:
445 Kč
Zobrazit další zvýhodněné nabídky
Kód produktu: 450393
Funko

POP! Rocks: Snoop Dogg [POP-0301]

Neváhej a rozšíř svou sbírku Funko Pop figurek o tuto figurku ze série Rocks !

POP Funko figurka ikonického rapera, pěveckého skladatele a herce Calvin Cordozar Broadus, Jr., který vystupuje pod uměleckým jménem Snoop Dogg. Pokud jsi fanouškem Snoop Dogga, tak tato exkluzivní figurka ti prostě nemůže chybět! Další z řady celosvětově úspěšné figurkové série Funko PoP!

 

    • Snoop Dogg
      Calvin Cordozar Broadus Jr., profesionálně známý jako Snoop Dogg, je americký rapper, mediální osobnost a herec. Jeho sláva se datuje do roku 1992, kdy se objevil na debutovém sólovém singlu Dr. Dre "Deep Cover" a poté na Dreově debutovém sólovém albu The Chronic. Prodal více než 23 milionů alb ve Spojených státech a 35 milionů alb po celém světě. Snoop znovu zpopularizoval používání -izzle speak, zejména v popovém a hip-hopovém hudebním průmyslu.

    • Starý známý v novém světle
      Nečudo, že tato rapová ikona, která má v dnešní dobře ruce doslova ve všem, dostala svou příležitost zazářit i ve vlastní edici figurek Funko Pops. Nová kolekce zobrazuje Snoop Dogga v jeho několika charakteristických vzhledech a ikonických chválách, které vás překlenou jeho kariérou počínaje popovým albem jeho debutu Doggystyle z roku 1993.

snoop-dogg-2

    • Pes i lev
      V roce 2012, po cestě na Jamajku, Snoop oznámil konverzi na rastafariánství a nový alias Snoop Lion. Jako Snoop Lion vydal začátkem roku 2013 reggae album Reincarnated a stejnojmenný dokumentární film o svých jamajských zkušenostech. Jeho 13. studiové album Bush vyšlo v květnu 2015 a znamenalo návrat jména Snoop Dogg.

  • Svérázný styl
    Figurka zobrazuje ikonického rapera v outfitu z koncertu v Los Angeles z roku 2010. Během koncertu se předvedl v jeho P.I.M.P stylu ovlivněném Donem "Magic" Juanem v bordó saku, vestě a kravatě, bílé košili, pompézním kožichem a originálními doplňky. Figurka je vysoká přibližně 4" (10 cm) a dodává se v elegantní krabičce s okénkem.

  • Velikost: cca 10 cm
  • Materiál: Vinyl
  • Balení: Krabička
  • Výrobce: Funko

Produktové video

P.I.M.P.


Recenze na POP! Rocks: Snoop Dogg

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.