Rock of Ages 3: Make & Break [ESD MS]

Digitální distribuce
Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 437376
ModusEN dabing

Rock of Ages 3: Make & Break [ESD MS] [XBOX ONE digital]


Rock of Ages 3: Make & Break je kompetitivní arkádová akce ve stylu tower defense, která v kombinaci se svérázným humorem ve stylu Monty Python tvůrců ze studia ACE Team přináší unikátní kreativní a nezapomenutelný zážitek.


Ponořte se do rozsáhlého příběhu, který vám polechtá bránici a nechte se pohltit dobrodružstvím inspirovaným vším možným.


Vytvářej a nic herní světy

  • V uživatelsky průvětivém editoru si navrhni a vytvoř vlastní herní úrovně, sdílej je s hráči po celém světě a užij si kreativní zábavu (téměř) bez hranic!

Kompetitivní styl tower defense

  • Vybuduj si pevnou obranu a vydej se rozdrtit tu soupeřovu v online zápasech až pro 4 hráče, nebo ve hrách pro 2 na rozdělené obrazovce.

Arkádové akční valící se kametě

  • Probourej se co nejrychleji vším, co ti stojí v cestě, v šesti různých arkádových módech s více než 20 šílenými balvany!

Absurdní humor

  • Vydej se v příběhu z dílny studia ACE Team na zběsile komickou jízdu - v rozsáhlé kampani pokrývající celou historii, kde nejen vystupují Cézar, Moctezuma, Krampus, nebo létající špagetové monstrum a další

Široká nabídka herních módů

  • Braň svou základnu v novém módu Boulder Avalanche, piluj své schopnosti v křehkém módu Humpty-Dumpty, závodě s časem v časovaných kolech, nebo si v editoru vytvoř zcela vlastní herní systém pro mnohohodinovou zábavu!


Pozor, jedná se o digitální verzi! Po koupi vám bude klíč zaslán formou SMS a na e-mailovou adresu.


Recenze na Rock of Ages 3: Make & Break [ESD MS]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.