ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, použitý, záruka 12 měsíců

Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 474870
Roccat
pouzity
POUŽITÉ - Plně funkční zboží, připraveno k okamžitému používání. Jedná se o výrobek, který může obsahovat stopy po použítí a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku, může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců).

ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, použitý, záruka 12 měsíců [ROC-13-375]

  • Plně funkční zboží, připravené k okamžitému používání. Jedná se o bezvadný výrobek, který může obsahovat stopy po používání a balení může obsahovat pouze základní příslušenství. Pro bezpečné zabalení výrobku může být použito alternativní balení. Pro uvedenou kategorii zboží poskytujeme 12 měsíční záruku. (IČ: 12 měsíců)

    Poznejte Sense Icon

    Odolný povrch látky ošetřený pryskyřicí poskytuje voděodolnou úpravu a hladký skluz, zatímco pogumovaná základna udrží podložku na svém místě.

    Klíčové vlastnosti

    • Voděodolný povrch
      Povrch z mikrovláknové tkaniny ošetřené pryskyřicí je voděodolný a snadno se čistí. Navíc poskytuje dokonalou rovnováhu mezi rychlostí a přesností při ovládání, perfektně spolupracuje s jakýmkoli senzorem u myší a zajišťuje dokonalé sledování pixelů.
    • Nikdy neuklouzne
      Pogumovaná spodní strana podložky zajišťuje dokonalou přilnavost. Nebojte se, že by vás podložka zklamala a pohnula se i při těch nejintenzivnějších herních zápasech.
    • Nízkoprofilové švy
      Odolné prošití kolem okrajů zastaví třepení a udrží podložku pod myš v perfektním stavu, aniž by švy zasahovaly do hracího povrchu díky svému plochému profilu.



    Technická specifikace
    Povrchový materiál: Polyesterová tkanina ošetřená pryskyřicí
    Spodní strana: Přírodní kaučuk
    Rozměry: 450 x 450 x 3 mm

    Produktové video


Recenze na ROCCAT Sense Icon SQ Mousepad, použitý, záruka 12 měsíců

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.