Roborock S8+ robotický vysávač, bílý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
21 390 Kč
18 199 Kč
Cena bez DPH: 15 040 Kč
 
 
Kód produktu: 463135
Roborock

Roborock S8+ robotický vysávač, bílý [S8P02-00]

Posuňte váš úklid na další level

Roborock S8 je výkonný robotický vysavač se stanicí automatického vyprazdňování. Roborock S8+ je výkonný robotický vysavač se sací kapacitou 6000 Pa, se kterým vysávání podlah a koberců nebylo nikdy jednodušší. S automatickou vyprazdňovací stanicí bude čištění ještě jednodušší bez použití rukou! Vyprazdňovací stanice dokáže zachytávat prach až 7 týdnů v závislosti na znečištění vašeho domova. S automatickým zesílením sacího výkonu na kobercích dokáže S8+ vysávat hluboko v nich a nasát spodní nečistoty ve vláknech. Na rozdíl od svých předchozích modelů je S8+ vybaven dvojitými válcovými kartáči, aby bylo vysávání ještě efektivnější a umožnilo odsávání nečistot a jiného prachu bez ucpání nebo zamotání. Proslulá technologie VibraRise od Roborocku se nachází i na modelu S8, podlahy jsou vynikajíco vyčištěny se silou zvuku a drhnou podlahu pomocí vibrací, které dosahují až 3000krát za minutu. Automatický zdvih mopu umožňuje S8 vysávat a mopovat najednou, protože rozpozná koberce a nadzvedne mop. Navigace PreciSense LiDAR umožňuje S8+ uklízet s přesností, protože pomocí senzorů a laseru dokáže robotický vysavač naskenovat místnost a vytvořit v aplikaci podrobnou mapu. S pomocí mapování dokáže S8+ naplánovat trasy čištění, optimalizovat a zefektivnit své čištění tak, aby byl domov co nejčistší a nevynechal ani jediné místo. V aplikaci Roborock získáte jasný přehled o mapování a různých nastaveních, která lze provést pro přizpůsobení úklidu vašim vlastním potřebám.

O produktu

    • Výkonné vysávání s HyperForce
      S8+ je vybaven systémem HyperForce od Roborock a má vylepšenou sací kapacitu 6000 Pa, díky čemuž je S8+ při vysávání velmi výkonný. S8+ si bez problémů poradí se všemi nečistotami, s vylepšenou sací schopností je S8+ efektivní a zachycuje všechny druhy nečistot, prachu a menších částic. Díky svému inteligentnímu designu robot vysává a rozpozná, zda běží po koberci a spustí vyšší sací výkon pro efektivní vysávání koberce. Na rozdíl od předchozích modelů má S8+ na spodní straně dva pryžové válečkové kartáče, díky kterým bude robotický vysavač vysávat hluboko a zachytí spodní prach a nečistoty v kobercích! Válcové kartáče zabraňují jakémukoli zamotání nebo ucpávání - vše pro to, aby bylo čištění co nejoptimálnější!

    • Až 7 týdnů bez vašeho zásahu
      Úklid s Roborock S8+ je skutečně jednoduchý a nevyžaduje téměř žádnou vaši asistenci. Součástí je totiž nabíjecí a čistící stanice RoboDock Plus – robotický vysavač se automaticky zajíždí do stanice nejen nabíjet, ale také vyprázdnit. Součástí stanice je prachový sáček E12 o objemu 2,5 litru, díky čemuž jej nemusíte až 7 týdnů vyprazdňovat. Rychlé a bezprašné vyprázdnění vysavače zajistí integrovaný motor v RoboDock Plus. Jistě oceníte, že prachový sáček splňuje přísné normy a prošel SGS testováním. Zachytí 99,7 % pylových částic, více než 98,2 % zvířecích alergenů a 98,1 % roztočů. Roborock S8+ je perfektní volbou do domácností s alergiky a domácími mazlíčky.

    • VibraRise, mopování se silou zvuku
      S8+ je vybaven mopovacím systémem VibraRise od Roborock. Tato funkce umožňuje utírat podlahy téměř do stádia „klinicky čisté“ se silou zvuku. Utírání probíhá pomocí vibrací, které dosahují až 3000krát za minutu a vydrhnou podlahu důkladněji než kdykoli předtím. S8+ se bez problémů postará o zaschlou špínu a bláto, protože vibrace vytvářejí drhnoucí efekt s frekvencí až 50 Hz, kde výsledkem je lesklá podlaha! Systém mopování je kombinován s inteligentním a inovativním automatickým zdvihem mopu Roborock. Tato funkce umožňuje robotickému vysavači uklízet jedním pohybem bez přerušení. S8 pomocí senzorů rozpozná, kdy se přiblíží ke koberci a zvedne mop (je zvednut o 5 mm, což znamená, že je vhodný pro koberce do výšky 4 mm), čímž se automaticky pozastaví funkce mopu a přepne se na intenzivnější program vysávání. Mop se také automaticky zvedne, když se vrátí do dokovací stanice, čímž se zabrání šmouhám vody na podlaze a není třeba používat plastovou podložku. Mop má stálý tlak téměř 600 gramů, což mu umožňuje důkladně a rovnoměrně uklidit celou vaši domácnost.

    • Navigace s přesností
      Navigace PreciSense LiDAR umožňuje S8+ uklízet s přesností, pomocí senzorů a laseru dokáže robotický vysavač naskenovat místnost a vytvořit v aplikaci detailní 3D mapu za pouhých pár minut. S8+ je také vybaven technologií 3D strukturovaného světla a infračerveného zobrazování, což znamená, že robotický vysavač je dobrý v rozpoznávání překážek a dokáže přečíst všechny výzvy v domácnosti, aniž by se dostal do problémů. Pomocí mapy pak S8 dokáže vypočítat nejoptimálnější a nejefektivnější trasu čištění. PreciSense LiDAR je to, co udělalo Roborock dobře známou značkou. Tyto senzory čtou okolí a využívají adaptivní algoritmy, které detekují překážky jako nábytek, koberce, hrany, stěny atp. Výsledkem je podrobná mapa vašeho domu pokrývající až čtyři různá patra.

    • Úplná kontrola
      S pomocí aplikace Roborock získáte plnou kontrolu nad všemi nastaveními. V aplikaci můžete nastavit no-go zóny, virtuální stěny, dělení, rozdělení a pojmenování místností atp. Abyste měli úplnou kontrolu a umožnili úplné přizpůsobení, můžete také upravovat místnost po místnosti přidáním typu povrchu, přizpůsobit sací výkon, intenzita mopu, hladina vody, pořadí čištění místnosti a mnoho dalších.
      Další skvělá nová funkce na mapě vám umožňuje nastavit polohy prahů, aby se robot nezasekl a aby byla jeho trasa přes ně co nejpřizpůsobitelnější. Stisknutím tlačítka na telefonu se osvobodíte od starostí s úklidem, když jste pryč nebo v práci. V aplikaci je také možno naplánovat úklid různých místností v různých časech dne. Můžete se postarat o to, aby robot v noci neuklidil ložnici nebo kuchyni, když jíte. Tyto funkce můžete použít, abyste se ujistili, že S8+ čistí, kde chcete a kdy chcete.

  • Ovládání hlasem
    S8+ lze začlenit i do vaší inteligentní domácnosti, což znamená, že pro její spuštění nemusíte ani otevírat aplikaci. S8+ lze plně synchronizovat s hlasovými asistenty, jako jsou Amazon Alexa, Google Assistant a Siri, takže můžete robotickému vysavači zadávat příkazy pomocí hlasu. Nechybí ani dětská pojistka, která zabrání dětem spustit robota nebo změnit nastavení bez vašeho vědomí. Máte úplnou kontrolu bez ohledu na to, kde jste.

Klíčové vlastnosti

  • Součástí je nabíjecí a čistící stanice RoboDock Plus
  • Vysavač se automaticky vyprazdňuje a nabíjí
  • 2 v 1 – vysává i mopuje
  • Roborock S8+ se pyšní vysokým sacím výkonem HyperForce 6 000 Pa
  • Propracovaný navigační systém LiDAR PreciSense
  • Automatické zvedání mopu ochrání vaše koberce před navlhnutím – ideální pro až 4 mm vysoké koberce
  • 5 200mAh akumulátor pro až 180 minut provozu (v tichém režimu) – uklizena až 300 m2
  • DuoRoller – dva gumové válečky pro efektivní a hloubkové vysávání bez ucpávání a zamotávání
  • Podpora 3D mapování a hlasových příkazů přes Amazon Alexa, Google Home a Siri Shortcuts
  • Sonické mopování VibraRise s 3 000 vibracemi za minutu pro precizní vytírání
  • Systém Reactive 3D Obstacle Avoidance pomáhá robotu identifikovat a vyhnout se potenciálním nebezpečím na podlahách ve dne i v noci
  • Roborock S8+ se vyhne objektům o rozměrech 5 × 3 cm
  • Systém Roborock Carpet Boost+ pro dokonalý úklid koberců
  • Funkce automatického a mimošpičkového nabíjení či dětská pojistka
  • Mobilní aplikace Roborock nabízí nekonečné možnosti nastavení a přizpůsobení úklidu

 

Technická specifikace
Typ vysavače robotický
Podporované typy povrchů všechny
Max. plocha pokrytí 300 m2
Načasování úklidu Ano
Zone Cleaning Ano
Typ baterie Li-ion
Kapacita baterie 5 200 mAh
Doba provozu na jedno nabití 180 min
Hlučnost 68,5 dB
Doba nabíjení 6 hod.
Typ filtru Omyvatelný filtr, EPA E11 filtr
Sací výkon 6000 Pa
Objem odpadní nádoby 350 ml
Objem zásobníku na vodu 300 ml
Wi-Fi Ano
Ovládání po telefonu Ano
Podporované OS Android, iOS
Funkce Antikolizní senzory: 6
Detekce koberců: ultrasonická
Čištění zóny
Pin n Go
Vyhýbání se překážkám - LDS laser + 3D strukturované světlo
Víceúrovňové mapování - ano až 4 mapy
Zobrazení trasy čištění
Zobrazení trasy čištění
Virtuální stěna/No-go zóna
No-mop zóna
Přizpůsobený objem vody v místnosti a sání
Přizpůsobená síla vibrací a sání v místnosti
Přizpůsobená posloupnost čištění
Pojmenování místnosti
Dynamické čištění tvaru Z
Selektivní čištění místnosti
Načasování selektivního čištění místností
Hmotnost cca 4,8 kg
Rozměry Vysavač - 353 x 350 x 96,5 mm
Dokovací stanice - 426 x 514 x 450 mm

Obsah balení:

  • Robotický vysavač Roborock
  • Nabíjecí a čistící stanice RoboDock Plus
  • Napájecí adaptér
  • Odpadová nádobka 350 ml
  • Nádržka na vodu 300 ml
  • Podložka pro mopovací textilii
  • Mopovací textilie
  • Plastová podložka pod robota
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Roborock S8+ robotický vysávač, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.