Roborock S8 Pro Ultra robotický vysavač s dockem, bílý

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
35 990 Kč
Cena bez DPH: 29 744 Kč
 
 
Kód produktu: 463170
Roborock

Roborock S8 Pro Ultra robotický vysavač s dockem, bílý [S8PU02-00]

Posuňte váš úklid na další level

Roborock S8 Pro Ultra vstupuje do nové éry s ještě více hands-free a automatickým čištěním. Roborock S8 Pro Ultra je výkonný robotický vysavač se sací kapacitou 6000 Pa, vysávání podlah a koberců nebylo nikdy jednodušší. S automatickou vyprazdňovací stanicí bude čištění ještě více bez rukou! Vyprazdňovací stanice dokáže zachytávat prach až 7 týdnů v závislosti na znečištění vašeho domova. S automatickým zesílením sacího výkonu na kobercích dokáže S8 Pro Ultra vysávat z hlubokých koberců a vysávat spodní nečistoty v nich. Na rozdíl od svých předchozích modelů je S8 Pro Ultra vybaven dvojitými válcovými kartáči, aby bylo vysávání ještě efektivnější a umožnilo odsávání nečistot a jiného prachu bez ucpávání nebo zamotávání. Proslulá technologie VibraRise od Roborocku se nachází také v S8 Pro Ultra, ale tentokrát aktualizována na novou verzi 2.0, která zajistí že podlahy budou „klinicky“ čisté pomocí vibrační síly zvuku a vydrhnuté pomocí vibrací, které dosahují až 3000krát za minutu. Automatický zdvih mopu umožňuje S8 vysávat a mopovat najednou, S8 Pro Ultra rozpozná koberce a zvedne mop, když jej detekuje.

O produktu

    • O nic se nestarejte
      Díky schopnosti samočištění si můžete být jisti, že Roborock S8 Pro Ultra bude vždy čistý a po úklidu v okamžiku zbaven všech nečistot a špíny. Díky funkci samočištění se robotický vysavač postará o všechno za vás. Dokovací stanice RoboDock Ultra se skládá ze tří nádob – jedné nádoby s čistou vodou, druhé se špinavou vodou a poslední nádoba s prachovým sáčkem je určena k prachu, což vám umožní uklízet až 7 týdnů bez výměny sáčku.

    • Maximální pohodlí
      To však není vše – dokovací stanice také nabízí samoschnoucí funkci, která zajistí, že mop se po skončení úklidu automaticky vysuší horkým vzduchem, čímž zabrání tvorbě plísní a nepříjemnému zápachu . A pokud se obáváte, že vám při vytírání podlahy dojde voda, tak Roborock S8 Pro Ultra si sám umí doplnit i vodu pro dosažení maximální plochy vytírání (až 300 m2). Po skončení úklidu se navíc nemusíte zabývat ručním čištěním přístroje, o to se postará funkce samočištění.

    • Pokročilá navigace
      Roborock S8 Pro Ultra je vybaven mimořádně přesnou navigací PreciSense LiDAR, která umožňuje vysavači úklid s vysokou přesností. Díky několika senzorům a laseru si vysavač naskenuje místnost a v aplikaci pak vytvoří její podrobnou 2D i 3D mapu za pár vteřin pokrývající až čtyři patra. Aby byl úklid opravdu precizní a nedošlo k vynechání, byť jediného kousku podlahy, tak pomocí mapování dokáže Roborock S8 Pro Ultra plánovat trasy úklidu, optimalizovat a zefektivňovat celý proces úklidu. Mobilní aplikace pak nabízí řadu možností, jak přizpůsobit průběh úklidu, aby co nejvíce odpovídal vašim představám. S Roborock S8 Pro Ultra můžete dokonce ušetřit náklady na elektřinu – funkce mimošpičkového nabíjení umožňuje dobíjení vysavače v době, kdy odebíráte elektřinu v nižším tarifu.

    • Dostatečně inteligentní, aby se vyhnul problémům
      Roborock S8 Pro Ultra zvládne uklidit plochu o velikosti až 300 m2. Integrovaná baterie s kapacitou 5 200 mAh umožňuje až 180 minut nepřetržitého úklidu, objem omyvatelné nádoby na nečistoty je 350 ml a nádržka na vodu 200 ml. Díky technologii 3D strukturovaného světla a infračerveného zobrazování pomáhá systém Reactive 3D Obstacle Avoidance robotickému vysavači identifikovat a vyhnout se potenciálním nebezpečím na podlahách ve dne i v noci, což přináší bezproblémový úklid. Robotický vysavač Roborock S8 Pro Ultra tak snadno pozná, k čemu se smí přiblížit ak čemu už ne. Vidí a vyhne se objektům do šířky 5 cm a do výšky 3 cm.

    • Extrémní sací výkon
      Robotický vysavač Roborock S8 Pro Ultra se mimo jiné chlubí technologií Roborock's HyperForce se extrémním sacím výkonem 6 000 Pa a bez problémů zvládne efektivně vysát všechny nečistoty, prach, a dokonce i ty nejmenší částice. Roborock S8 Pro Ultra je inteligentní vysavač, pomocí ultrazvukových vln umí detekovat koberec a při přejezdu na něj nejen, že zvedne mop a přestane vytírat, ale také zvýší svůj výkon, aby koberec precizně vysál, k čemuž přispívají i dva gumové válečky DuoRoller, které umožňují mnohem preciznější vysávání, brání jakémukoli ucpávání a zamotávání vlasů či zvířecích chlupů.

    • Vyhněte se navlhnutí koberců
      S mopovacím systémem VibraRise 2.0 s dvojnásobnou čistící plochou uklizená Roborock S8 Pro Ultra podlahy silou zvuku – k vytírání podlah využívá sonické vibrace s frekvencí až 3 000 vibrací , které vytvářejí drhnoucí efekt a bez problémů si poradí i se zaschnutím. nečistotami. Výsledkem jsou dokonale čisté a lesknoucí se podlahy. V kombinaci s automatickým zvedáním mopu při přejezdu na koberec uklízí Roborock S8 Pro Ultra jedním pohybem bez přerušení. Mop se zvedá o 5 mm, a je tak vhodný pro koberce o výšce 4 mm. Pokud máte vyšší koberec, můžete v aplikaci seřídit, aby se mu robot vyhýbal. Neustálý tlak 6N (600 gramů) umožňuje skutečně důkladný a rovnoměrný úklid celé domácnosti.

    • Vše podle vašich představ
      Všechna nastavení a ovládání robotického vysavače Roborock S8 Pro Ultra zvládnete pomocí mobilní aplikace Roborock. Jednoduše ta můžete nastavit no-go zóny, virtuální stěny, rozdělení a pojmenování místností a mnoho dalšího, včetně zobrazení aktuální polohy robota. U každé uklízené místnosti můžete nastavit typ povrchu, upravit sací výkon, intenzitu mopování, hladinu vody, pořadí úklidu jednotlivých místností a nespočet dalších možností. Novinkou je možnost na mapě nastavit polohy prahů tak, aby cesta přes ně byla pro robota jednodušší a nezasekl se na nich. Roborock S8 Pro Ultra dokáže překonat překážky do výšky 2 cm. Robot mluví anglicky německy, francouzsky a španělsky.

  • Inteligentní ovládání
    Stačí tedy stisknout jediné tlačítko na displeji vašeho mobilního telefonu a už se o úklid nemusíte starat. Roborock S8 Pro Ultra bude uklízet, když budete pryč, v práci nebo kdykoli budete chtít – a až se vrátíte domů, bude na vás čekat perfektně uklizená domácnost. Výhodou je, že tento robotický vysavač můžete integrovat do vaší chytré domácnosti a lze jej ovládat hlasovými příkazy. Roborock S8 Pro Ultra je kompatibilní s Amazon Alexa, Google Assistant a Siri. Dětská pojistka pak zabrání vašim dětem robota spustit či jakkoli s ním manipulovat bez vašeho vědomí. Roborock S8 Pro Ultra je dokonce certifikován od TÜV jako bezpečný produkt pro chytrou domácnost a splňuje normy ETSI EN 303 645 pro kybernetickou bezpečnost.

Klíčové vlastnosti

  • Robotický vysavač nové generace vše v jednom – nezávislý úklid
  • Plně automatizovaná dokovací stanice pro vyprazdňování, čištění a vysoušení mopu
  • HyperForce 6000Pa – Výkonné vysávání
  • Systém mopování VibraRise 2.0 – Automatické zvedání mopu a sonická technologie mopu
  • Reaktivní 3D vyhýbání se překážkám – Identifikujte předměty na podlaze a vyhýbejte se jim
  • PreciSense LiDAR Navigation – přesné mapování
  • DuoRoller Rise – efektivní čištění do hloubky
  • Úplná kontrola a přizpůsobení v aplikaci Roborock

 

Technická specifikace
Typ vysavače robotický
Podporované typy povrchů všechny
Max. plocha pokrytí 300 m2
Načasování úklidu Ano
Zone Cleaning Ano
Typ baterie Li-ion
Kapacita baterie 5 200 mAh
Doba provozu na jedno nabití 180 min
Hlučnost 68,5 dB
Doba nabíjení 6 hod.
Typ filtru Omyvatelný filtr, EPA E11 filtr
Sací výkon 6000 Pa
Objem odpadní nádoby 350 ml
Objem zásobníku na vodu 200 ml
Wi-Fi Ano
Ovládání po telefonu Ano
Podporované OS Android, iOS
Funkce Automatické zvedání mopu
Detekce koberců
Čištění zóny
Carpet Boost+
Podpora 3D mapování a hlasových příkazů
Sonické mopování VibraRise 2.0
Zobrazení trasy čištění
Virtuální stěna/No-go zóna
No-mop zóna
Přizpůsobený objem vody v místnosti a sání
Přizpůsobená síla vibrací a sání v místnosti
Přizpůsobená posloupnost čištění
Pojmenování místnosti
Hmotnost 14,4 kg
Rozměry Vysavač - 353 x 350 x 96,5 mm
Dokovací stanice - 340 x 487 x 561 mm

Obsah balení:

  • Robotický vysavač Roborock
  • Automatická dokovací stanice RoboDock Ultra
  • Napájecí adaptér
  • Odpadní nádobka 350 ml
  • Nádržka na vodu 200 ml
  • Podložka pro mopovací textilii
  • Mopovací textilie
  • Plastová podložka pod robota
  • Dokumentace

Produktové video


Recenze na Roborock S8 Pro Ultra robotický vysavač s dockem, bílý

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.