Road Redemption Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Road Redemption - NSW
Cena s DPH
749 Kč
Cena bez DPH: 619 Kč
 
Kód produktu: 431791
TripwireEN dabing

Road Redemption [PS4]


Veďte svůj motocyklový gang na epické cestě po celé zemi, v tomto jízdně-bojovém dobrodružství. Vydělávejte peníze dokončováním závodů, atentátů, loupeží a dalších výzev, které Vám budou stát v cestě. Díky kořisti si můžete vylepšovat svoji postavu, motocykl nebo zbraně.


One Life to Live - Řízení motocyklu v rychlosti 100 km/h při pokusu zasáhnout někoho kovovou troubou je nebezpečné a smrt může přijít velmi rychle. Neexistují žádné další životy ani pokračování. Naštěstí, vždy, když zemřete, můžete všechny získané zkušenosti použít k vylepšení postavy, motocyklu nebo zbraní. V režimu pro více hráčů můžete spolupracovat nebo bojovat, rozhodnutí je jen na Vás.


Příběh se odehrává v postapokalyptické Americe, kde vládne brutální diktaror. Aniž by to někomu řekl, se Váš vůdce rozhodl jít do hlavního města a pokusit se o atentát. Když ho vláda chytí, následky pro Vás gang a pro všechny, které milujete, budou zničující. Závoďte stovky kilometrů nebezpečných dálnic, abyste vypátrali Vašeho vůdce dříve, než to udělá vláda.


Co uděláte je jen na Vás. Pokusíte se ho zastavit v zájmu ochrany své rodiny a přátel? Nebo se k němu připojíte v riskantním pokusu o ukončení útlaku jednou provždy?




Recenze na Road Redemption

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.