Republique (Anniversay Collector’s Edition) Nintendo SWITCH

Cena s DPH
2 079 Kč
Cena bez DPH: 1 718 Kč
 
 
Kód produktu: 451931
LimitedEN dabing

Republique (Anniversay Collector’s Edition) [NSW]

O hře

Přijměte hovor od Hope, ženy uvězněné v tajemném totalitním státě. Nabouráním se do propracované sledovací sítě proveďte Hope sítí nebezpečí a podvodu v pěti napínavých epizodách.

Republique je vzrušující a aktuální dobrodružství, které zkoumá nebezpečí vládního dohledu ve věku internetu. Nabouráním se do propracované sledovací sítě tohoto tajného národa začnou hráči a Hope zrádnou a vzrušující cestu ke svobodě!


Klíčové vlastnosti

  • Pomozte Hope při útěku
    Hráči chrání Hope a pomáhají jí při útěku získáním kontroly nad všemi síťovými zařízeními a řešením komplikovaných hádanek. Hráči se mohou nabourat do bezpečnostních kamer, vypnout světla, odposlouchávat hovory, přivolat výtahy a zabouchnout dveře na Hopeovy pronásledovatele.

  • Hra od špičkových vývojářů
    Hra République je vyvinuta týmem veteránů v tomto odvětví, kteří pracovali za hrami AAA, jako jsou Metal Gear Solid, Halo, FEAR, a špičkovými videi, jako je televizní spot Skyrim a ikonické reklamy „siluety“ pro iPod. Hráči budou moci během hraní hry odposlouchávat i interaktivní komentáře vývojářů.

  • Poutavý příběh
    République je víc než jen akční RPG hra. Vytvořením herního systému, který pohání symbiotický vztah mezi Hope a hráčem, se hráči více angažují než Hopein ochránce. Kromě hlavního příběhu mohou hráči pomoci Hope sbírat „zakázané“ knihy, kazety a další unikátní předměty, které ještě více ponoří hráče do tohoto futuristického dystopického světa.

Anniversay Collector's Edition obsahuje:

  • Hra Republique
  • Blu-ray dokument
  • Manifest Republique
  • Pohlednice

Trailer


Recenze na Republique (Anniversay Collector’s Edition)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.