Razer Pro Type Ultra

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
4 659 Kč
4 419 Kč
Cena bez DPH: 3 652 Kč
 
 
Kód produktu: 437415
Razer

Razer Pro Type Ultra [RZ03-04110100-R3M1]


Zvítězte v práci!

Razer Pro Type se vrací ve špičkové formě a přináší revoluci do vaší pracovny. Tato odolná ergonomická klávesnice, podporovaná populární poptávkou a výrazně propracovaná prostřednictvím zpětné vazby od komunity, slibuje tišší a luxusnější zážitek při každém stisku klávesy.

 

Maximální produktivita, minimální hlučnost

Tiché mechanické spínače a pěna tlumící zvuk na této klávesnici nabízejí tišší psaní v kanceláři nebo na WFH, zatímco její super odolný design vydrží až 80 milionů stisků.

Razer Hyperspeed Wireless

Poháněné špičkovou bezdrátovou technologií si vychutnejte rychlý a spolehlivý výkon, který vám poskytne větší volnost při práci a efektivitu a zároveň udrží váš pracovní prostor čistý a bez kabelů. S bezdrátovým klíčem navrženým pro připojení bezdrátové myši a klávesnice můžete ještě více zefektivnit nastavení a uvolnit port USB na vašem počítači nebo notebooku pro jiná zařízení.


Komfort s každým stisknutím

Tato ergonomicky navržená klávesnice nabízí vysoký komfort a má klávesy lemované měkkým povrchem odolným vůči otiskům prstů – pro luxusní, polstrovaný pocit, díky kterému je psaní radostí.

Nová ergonomie

Měkká, polstrovaná opěrka zápěstí se dokonale přizpůsobí klávesnici, aby uvolnila tlak na vaše zápěstí, poskytuje vynikající pohodlí a podporu, takže budete pociťovat sebemenší námahu při dlouhém psaní.




Síla během dlouhých hodin práce se sestavou Razer Productivity

Tato ergonomická klávesnice, stvořená pro náročnou práci, je zkonstruována tak, aby vás udržela v produktivitě během celého pracovního týdne. Dobré zakoupit spolu s myší Razer Pro Click Mini a podložkou Razer Pro Glide XXL.



Technická specifikace
Parametry
Numerická klávesnice: ano
S opěrkou pod ruce: ano
Podsvícení: Bílé LED podsvícení
Připojení: Kabelové USB-C, bezdrátové připojení přes Bluetooth a Razer HyperSpeed ??(2,4 GHz)
Tlačítka
Materiál: ABS plast se speciálním potahem jemným na dotek
Pocitově: lineární a tiché
Switche
Typ: Mechanické - Razer Yellow Mechanical Switches
Životnost: 80 000 000 stisků


Recenze na Razer Pro Type Ultra

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.