Razer Pro Glide XXL

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
 
Kód produktu: 437421
Razer

Razer Pro Glide XXL [RZ02-03332300-R3M1]


Zvítězte v práci!

Zvyšte svou produktivitu optimalizací svého pracovního prostoru pomocí Razer Pro Glide – nového přírůstku do řady měkkých podložek pod myš. Razer Pro Glide, XXL je navržen tak, aby vám poskytl vyšší úroveň ovládání myši pro daný úkol. z husté gumové pěny s vysokou hustotou, která je odolná a zároveň pohodlná pro používání.

 

Hrubá a hustá gumová pěna

Podložky o tloušťce 3 mm poskytují odpružení pro vaši ruku a pevnou základnu pro vaši myš při práci, přičemž jsou dostatečně pevné, aby vydržely dlouhodobé používání.

Protiskluzový základ

Pogumovaná základna je vylepšena speciální texturou uchopení, která udržuje pevné držení na vašem pracovním stole a zajišťuje, že nedochází k neúmyslnému posouvání podložky během používání.


Texturovaný povrch Micro-Weave Cloth

Hladký povrch podložky umožňuje rychlé a bezproblémové tahání při práci a je optimalizován pro všechny senzory myši, aby bylo zajištěno přesné sledování.

Větší je lepší

Větší plocha na podložce Razer Pro Glide XXL poskytuje více prostoru pro používání vaší myši, zvláště pokud je na nižší citlivosti.




Síla během dlouhých hodin práce se sestavou Razer Productivity

Tato jemná a odolná podložka, stvořená pro náročnou práci, je zkonstruována tak, aby vás udržela v produktivitě po dobu celého pracovního týdne. Dobré zakoupit spolu s myší Razer Pro Click Mini as klávesnicí Razer Pro Type Ultra.



Technická specifikace
Parametry
Povrch: Texturovaný povrch Micro-Weave Cloth
Typ: Jemný materiál
Základna: Protiskluzová, gumová
Dimenze
Rozměry: 940 x 410 x 3 mm
Tloušťka: 3 mm


Recenze na Razer Pro Glide XXL

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.