Razer Iskur X Gaming Chair

Cena s DPH
10 929 Kč
Cena bez DPH: 9 032 Kč
 
 
Kód produktu: 431320
Razer

Razer Iskur X Gaming Chair [RZ38-02840100-R3G1]


Pokud solidní herní výkon vychází ze solidní podpory, udělejte si pohodlí pomocí Razer Iskur X. Je načase zjistit, co vám může základní podpora a pohodlí přinést do hry, s ergonomickým herním křeslem určeným pro tvrdé hraní.


isky_zac

ERGONOMICKY NAVRHNUTÉ PRO HARDCORE GAMING

Od svých jedinečných obrysů a lomených hran sedadel až po plně nastavitelné naklonění, sklon a výšku podporuje Razer Iskur X zdravé držení těla, abyste mohli hrát celé hodiny v pohodlí.


VÍCEVRSTVOVÁ SYNTETICKÁ KŮŽE

Tato ergonomická herní židle je zabalená v materiálu, ve kterém se nejen skvěle cítíte, ale je také odolnější než standardní PU kůže, díky čemuž je vhodnější k tomu, aby odolala odlupování, které vzniká při dlouhých hodinách každodenního používání.


VYSOKÁ HUSTOTA PĚNOVÉHO POLŠTÁŘE

Pro dokonalou rovnováhu mezi oporou a pohodlím má Razer Iskur X plyšové, husté polštáře, které poskytují lepší tvarování a umožňují vaší váze vyvinout dostatečný tlak, neboť formují na podporu vašeho jedinečného tvaru těla.


OCELOVÉ TĚLO

S ocelí vyztuženým tělem, loketními opěrkami a rozvorem může tato ergonomická herní židle unést váhu až 136 kg a je ideální pro hráče o výšce 170 až 190 palců. cm. Vyznačuje se také zahnutými hranami sedadel, které maximalizují plochu odpočinku.


2D OPĚRKY

Opěrky Razer Iskur X lze výškově nastavovat a otáčet dovnitř nebo ven, takže vaše ruce budou při hraní vždy v přirozené a uvolněné poloze.


Technická specifikace:

  • Doporučená hmotnost: 136kg
  • Doporučená výška: 170cm - 190cm
  • Barva: černá a zelená
  • Materiál: kůže z PVC
  • Kolečka: 6cm
  • Typ pěny: Lisovaná pěna o vysoké hustotě
  • Nastavitelný zadní úhel: 139 stupňů

 


Recenze na Razer Iskur X Gaming Chair

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.