Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed

1 939 Kč
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 437208
Razer

Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed [RZ01-04130100-R3G1]



Z rodiny Razer Deathadder osvědčené historií

Oblíbený model hráčské myši mezi eSports sportovci po celém světě. Proslulá pro její ergonomický design, rychlou odezvu a skálopevnou kvalitu zpracování. Vybavena kvalitním optickým senzorem, který má rozlišení 14000 DPI. Razer DeathAdder přichází s Razer Mechanical Gen-2 Mouse přepínači. Přepínače jsou navrženy pro nejrychlejší časy odezvy pro hraní her a pro delší životnost až 60 milionů kliknutí.

 

Ergonomie bez limitů

Ikonická ergonomie nyní přichází s neomezeným ovládáním díky duálnímu bezdrátovému připojení přes ultrarychlé Razer HyperSpeed ??Wireless nebo Bluetooth a 7 programovatelným tlačítkům včetně 2 nových tlačítek na okraji s rychlým přístupem.

Legendární komfort

Ikonický tvar DeathAdder, kterému důvěřuje více než 13 milionů fanoušků po celém světě, přinesl nesčetným profesionálům více vítězství než kterákoli jiná myš – včetně trojnásobného mistra světa v League of Legends, Fakera.


Nízká latence, vysoká rychlost

Díky vysokorychlostní technologii Razer HyperSpeed ??Wireless používané ve všech našich špičkových herních myších uvolníte svůj skutečný potenciál s bezdrátovým připojením a ultra nízkou latencí.

Skvělá výdrž baterií

Hybridní slot na baterii myši, který lze napájet na jednu baterii AA* nebo AAA, vám dává možnost delší životnosti baterie nebo nižší hmotnosti – to vše v optimální poloze pro vyvážené rozložení hmotnosti. Bezdrátová ergonomická herní myš Razer Deathadder postavená na dlouhé hry vám zaručí fungování celé věky, než bude potřeba vyměnit baterie.



Věděli jste?

Superhvězda League of Legends, Faker, používal Razer DeathAdder ještě předtím, než se stal profesionálem. Potom vyhrál mistrovství světa v letech 2013, 2015 a 2016 s ikonickou herní myší. Podívejte se, co říkají hvězdy o herní myši Razer Deathadder:



Technická specifikace
Parametry
Orientace: pro praváky
Připojení: bezdrátové dual-mode (2,4G a BLE)
Počet programovatelných tlačítek: 7
Podsvícení: Bez podsvícení
Senzor
Typ: optický
Maximální senzitivita: 14000 DPI
Maximální rychlost: 300 IPS
Maximální zrychlení: 35 G
Switche
Typ: Mechanické - Razer Mechanical Gen-2Mouse Switch
Životnost: 60 000 000 kliknutí
Dimenze
Hmotnost: 86 - 103 g
Rozměry: 127 x 61,7 x 42,7 mm
Kompatibilita
Kompatibilita s doky: ne



Recenze na Razer DeathAdder V2 X Hyperspeed

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.