Razer DeathAdder Essential (2021)

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
 
Kód produktu: 437047
Razer

Razer DeathAdder Essential (2021) [RZ01-03850100-R3M1]



Z rodiny Razer Deathadder osvědčené historií

Oblíbený model hráčské myši mezi eSports sportovci po celém světě. Proslulá pro její ergonomický design, rychlou odezvu a skálopevnou kvalitu zpracování. Vybavena kvalitním optickým senzorem, který má rozlišení 6400 DPI. Razer DeathAdder přichází s Razer Mechanical Mouse přepínači. Navrženo a vyrobeno s předním dodavatelem Omron, což přináší přepínače s nejrychlejšími časy odezvy pro hraní her a pro delší životnost až 10 milionů kliknutí.

Věděli jste?

Superhvězda League of Legends, Faker, používal Razer DeathAdder ještě předtím, než se stal profesionálem. Potom vyhrál mistrovství světa v letech 2013, 2015 a 2016 s ikonickou herní myší.

 

Základní herní myš

Více než deset let je linie Razer DeathAdder oporou na globální scéně sportů. Získala pověst spolehlivosti, kterou její hráči připisují díky své ověřené odolnosti a ergonomii. Nyní ji ještě více zpřístupňujeme se svým posledním nástupcem – Razer DeathAdder Essential.

Výkon osvědčený historií

Rodina Razer DeathAdder je jednou z nejznámějších a nejuznávanějších herních myší na světě. S více než 10 miliony prodaných kusů po celém světě a desítkami oslavovaných ocenění není žádným překvapením, že Razer DeathAdder si od svého vzniku vybudoval kult.


Ergonomický tvar

Razer DeathAdder Essential si zachovává klasický ergonomický tvar, který byl charakteristickým znakem předchozích generací Razer DeathAdder. Jeho elegantní a výrazné tělo je navrženo pro pohodlí a umožňuje vám udržet si vysokou úroveň výkonu během dlouhých herních maratónů, takže nikdy nezaváháte v zánětu boje.

Oceňované, vítězné technologie.

  • 5 tlačítek Hyperresponse - nNezávisle programovatelná tlačítka Hyperesponse vám poskytují pokročilé ovládací prvky pro výhodu nad soupeři
  • Až 10 milionů kliknutí - vícenásobně oceněné mechanické spínače Razer vydrží až 10 milionů kliknutí pro delší životnost a extrémní spolehlivost.
  • Optický senzor s rozlišením 6 400 DPI - umožňuje rychlé a přesné tažení myší, které nabízí lepší kontrolu pro nejzákladnější herní potřeby.





Technická specifikace
Parametry
Orientace: pro praváky
Připojení: kabelové
Počet programovatelných tlačítek: 5
Podsvícení: Jednobarevné podsvícení
Senzor
Typ: optický
Maximální senzitivita: 6400 DPI
Maximální rychlost: 220 IPS
Maximální zrychlení: 30 G
Switche
Typ: Mechanické - Razer Mechanical Mouse Switch
Životnost: 10 000 000 kliknutí
Dimenze
Hmotnost: 96 g
Délka kabelu: 2,1 m
Rozměry: 127 x 61,7 x 42,7 mm
Kompatibilita
Kompatibilita s doky: ne



Recenze na Razer DeathAdder Essential (2021)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.