Rainbow High: Runway Rush Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA Rainbow High: Runway Rush - PS4Rainbow High: Runway Rush - PS5Rainbow High: Runway Rush - Xbox Series X|S
Cena s DPH
939 Kč
Cena bez DPH: 776 Kč
 
 
Kód produktu: 463847
OutrightEN dabing
 
Chceš ušetřit 190 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako bazár za 749 Kč

Rainbow High: Runway Rush [NSW]

 

O hře

Vítejte ve světě Rainbow High. Jde nám především o to, aby naše skutečné barvy zářily prostřednictvím kreativity, módy a přátelství. Pokud se dostanete přes Rainbow High, můžete přejít přes cokoliv.
Zdá se, že jste právě dostali svůj první umělecký úkol – téma je „Vše je umění“. Hrajte za svoji oblíbenou postavu Rainbow High, Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler a Violet. Využijte jejich jedinečného talentu a spolupracujte na představení své dosavadní nejlepší práce. Tým s nejlepším nápadem získá možnost naplánovat velký školní projekt. Je čas přeměnit tvůrčí zápasy na kreativní brilantnost.
Na Rainbow High je mnoho míst, kde najdete inspiraci pro naši první roli. Udělejte si prohlídku po škole. Začněte v atriu a podívejte se na majestátního jednorožce, pak si dopřejte nejnovější čaj se studenty ve společenských místnostech. Prozkoumejte chodby rezidence a houpejte se u Sunnyiny ložnice, než se dostanete do studentského salonku, kde si můžete zahrát videohry nebo si udělat skvělé selfie. Vydejte se do Rainbow Union až do prvního patra, kde najdete zábavné materiály ve Fabric Studio a další.
Při práci na svém úkolu sbírejte duhové diamanty a cestou najděte stopy, které vám pomohou otevřít duhové skříňky. A využijte jedinečných talentů každé postavy k odemčení těch nejlepších outfitů, zatímco budete pomáhat svým přátelům v jejich kreativních výpravách.

Klíčové vlastnosti

  • VYBERTE SI SVÉHO BFF: Hrajte jako Ruby, Poppy, Sunny, Jade, Skyler a Violet.

  • PROSKUMEJTE ŠKOLU: Objevte třídy, studentské pokoje, Rainbow Union a další.

  • ŘEŠTE HÁDANKY: Najděte stopy, sbírejte duhové diamanty a odemkněte to nejlepší oblečení.

  • POMOŽTE SVÝM PŘÁTELEM: Podělte se s nimi o svůj jedinečný talent a dokončete své úkoly.

Trailer


Recenze na Rainbow High: Runway Rush

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.