Rage [Steam]

Digitální distribuce
Cena s DPH
259 Kč
Cena bez DPH: 214 Kč
 
 
Kód produktu: 436490
BethesdaEN dabing
Hra vyžaduje připojení k síti internet a aktivaci v systému Steam!

Rage [Steam] [PC digital]


RAGE je průlomová střílečka z pohledu první osoby odehrávající se v nepříliš vzdálené budoucnosti po dopadu asteroidu na Zemi a zanechání zpustošeného světa. Ocitnete se v této obrovské pustině, abyste objevili lidstvo pracující na obnově proti takovým silám, jako jsou banditské gangy, mutanti a Úřad – represivní vládní režim, který má zvláštní zájem zejména o vás. Díky intenzivní akční střílečce z pohledu první osoby, krkolomným bojům s vozidly, rozlehlému světu k prozkoumání a ohromující grafice poháněné revoluční technologií id Tech® 5 od id, RAGE slibuje zážitek jako žádný jiný.


Světoví lídři, kteří se obávají celoplanetárního vyhynutí z masivního asteroidu směřujícího k Zemi, stojí před neúprosným úkolem zajistit přežití lidstva. Ponecháno jen několik alternativ, život udržující lusky naplněné vybranými lidmi jsou pohřbeny hluboko pod zemským povrchem. Jste jedním z vyvolených členů těchto moderních korábů a náhle vstoupíte do vesmíru RAGE poté, co se vynoříte sám. RAGE vám umožňuje zůstat naživu ve světě plném lidí, kteří vás upřednostňují mrtvé, a kombinuje silné povídání s vzrušující akcí.


Vlastnosti:


  • Viscerální přestřelka a průzkum první osoby – postavte se banditským gangům a hordám mutantů pomocí arzenálu exotických zbraní a speciálních předmětů, jako jsou křídlové hole, osobní věže, strážní roboty a dálkově ovládaná bombová auta.
  • li>
  • Frenetický automobilový chaos pro 3. osobu – Spálíte gumu přes pustinu ve své vlastní super buginu! Vylepšete a přizpůsobte své auto speciálními díly, laky a zbraněmi, poté si otestujte své schopnosti v boji s klany banditů na čtyřech kolech a účastněte se smrtelných závodů.
  • Rozsáhlý zážitek – Kromě akce z pohledu první osoby a boje s vozidly nabízí RAGE svět otevřený k objevování s jedinečnými postavami, vedlejšími úkoly a poutavým příběhem.
  • Grafika, kterou je třeba vidět, abyste jí uvěřili – Nová technologie Megatexture, která je poháněna novým špičkovým motorem id Tech® 5 od id, oživuje rozlehlou pustinu v nikdy předtím možných detailech s akcí běžící při ohromujících 60 snímcích za sekundu.

  • Název vydavatele: Bethesda Softworks
  • Název vývojáře ID Software
  • Datum vydání: 04.10.2011
  • Pegi: 18
  • Žánr: Akční/FPS
    Minimální požadavky:
    Operační systém: Win XP SP3, Vista, Win 7
    Procesor: Intel Core 2 Duo nebo AMD ekvivalent
    Paměť: 2 GB RAM
    Grafická karta: GeForce 8800, Radeon HD 4200
    Pevný disk: 25 GB volného místa


    Jedná se o digitální verzi hry Rage, kód vám bude zaslán SMS zprávou nebo e-mailem.

    © 2011 id Software LLC, a ZeniMax Media company. Bethesda, Bethesda Softworks, ZeniMax and related logos are registered trademarks or trademarks of ZeniMax Media Inc. in the U.S. and/or other countries. RAGE, id, id Software, id Tech and related logos are registered trademarks or trademarks of id Software LLC in the U.S. and/or other countries. All other trademarks or trade names are the property of their respective owners. All Rights Reserved.

Titul obsahuje následující jazykové lokalizace:
EN dabingDE dabing

Recenze na Rage [Steam]

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.