PowerWash Simulator Typ konzole:

DOSTUPNÉ TAKÉ NA PowerWash Simulator - PS5PowerWash Simulator - Xbox Series X|SPowerWash Simulator - NSW
Cena s DPH
619 Kč
Cena bez DPH: 512 Kč
 
 
Kód produktu: 462189
SquareEN dabingJe možné provést upgrade hry na PlayStation 5

PowerWash Simulator [PS4]

 

O hře

Uvolněte tlak pomocí PowerWash Simulator! Smyjte své starosti s uklidňujícími zvuky vysokotlaké vody.
Nastartujte svou výkonnou myčku a odstřelte každou skvrnu špíny, kterou naleznete. Vybudujte si svůj vlastní byznys s power-washingem a odemkněte nové nástroje, vylepšení a další - to vše s jednoduchým uspokojením z power-washingu až po zářivý povrch.

Klíčové vlastnosti

  • ČAS ÚČET OKOLÍ
    Vybudujte si podnikání v režimu kariéry a dokončete spoustu špinavých prací v prašném městě Muckingham. Neexistuje žádné správné nebo nesprávné; žádný časový tlak ani konečné skóre, jen vy a nástroje, které potřebujete k odbourání stresu. Chcete čistý začátek? Odpočiňte si a přehrajte si své oblíbené úkoly ve hře Free Play.

  • HRAJTE S PŘÁTELI
    Odpočiňte si, uvolněte si a hrajte si s přáteli v Online Co-Op! Podej pomocnou ruku svému nejbližšímu kamarádovi v režimu kariéry, nebo se až 6 přátel může vyřádit ve Free Play a popasovat se s jakýmkoli úkolem, který už hostitel dokončil.

  • UDRŽUJTE V ČISTOTĚ
    Pro ty, kteří hledají poněkud větší tlak, poražte své nejlepší skóre v režimu Challenge! Bojujte se špínou v různých scénářích; myjte s časem v Time Challenge nebo otestujte svou přesnost použitím co nejmenšího množství vody ve Water Challenge.

  • DOBRÁ ČISTÁ ZÁBAVA
    Graffiti, špína, mech a plíseň, žádná nečistota není příliš odolná pro vaši řadu ostřikovačů, trysek, čističů a nástavců. Různé typy nečistot mají různou úroveň tvrdosti, takže se ujistěte, že se svým vybavením začínáte taktizovat. Přizpůsobte svůj vzhled pomocí podložek a rukavic!

  • RELAX, ZARUČENÁ SPOKOJENOST
    Od příležitostných, čistých nadšenců až po hráče, kteří se chtějí dostat do náročnější hry, každý se může zvednout a hrát, aby se cítil ponořený do hry. Nasajte relaxační atmosféru a tempo bez stresu při odstraňování nečistot z teras, chodníků, vozidel a veřejných parků. Stres se dostane k nám všem, takže se pohodlně usaďte, relaxujte a smyjte své starosti do odpadu.

  • SVĚT JE VAŠE PLÁTNO
    Vytvářejte umění čištěním tak, jak chcete. Vaše trysky jsou vaše kartáče; okolí je vaše plátno. Uvolněte svůj tvůrčí talent a přeměňte obyčejnou špínu na výjimečná umělecká díla. Podělte se o své techniky a ukažte svou schopnost mytí a bahnitá mistrovská díla!

Trailer


Recenze na PowerWash Simulator

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.