Pouzdro Smart View Wallet pro Samsung Galaxy A54 5G, lime

Cena s DPH
779 Kč
Cena bez DPH: 644 Kč
 
Kód produktu: 459823
Samsung

Pouzdro Smart View Wallet pro Samsung Galaxy A54 5G, lime [EF-ZA546CGEGWW]

O produktu

  • Pouzdro, se kterým neztratíte přehled
    Vybavte svůj telefon elegantním pouzdrem, který jej chrání doslova ze všech stran. Flipové pouzdro Smart View je navíc vybaveno praktickým okénkem pro kontrolu displeje, díky čemuž si snadno prohlédnete všechny důležité notifikace. Jeho jedinečný design vám tak umožní zůstat v obraze v každé situaci, a to bez nutnosti pouzdro otevírat.
  • Přístupný i bez otevření
    Přijímání hovorů, přepnutí skladby nebo například zcela pozastavení přehrávání hudby. I když je pouzdro uzavřeno, s pomocí inovativního okénka pro náhled displeje můžete na svém zařízení snadno ovládat všechny základní funkce.
  • Vše na jednom místě
    Z klasického tria „klíče, mobil, peněženka“ zůstalo s praktickým krytem už jen duo „klíče a mobil“. Flipové pouzdro Smart View je totiž vybaveno přihrádkou na karty, čímž vám značně ušetří místo v kapse či kabelce. K čemu nosit celou peněženku, když si můžete dát všechny důležité průkazy a platební karty k telefonu?
  • Společně k zelenějším zítřkům
    Zakoupením originálního příslušenství Samsung pro sérii Galaxy A54 ochráníte svůj telefon i naši planetu. Při jeho výrobě se v maximální možné míře používají recyklované materiály, díky čemuž získal mezinárodní certifikát UL, který označuje výrobky s nízkým vlivem na životní prostředí a přírodní ekosystém.


Recenze na Pouzdro Smart View Wallet pro Samsung Galaxy A54 5G, lime

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.