Pouzdro 3mk Satin Armor Case+ pro Apple iPhone 13

Cena s DPH
289 Kč
Cena bez DPH: 239 Kč
 
Kód produktu: 441299
3mk

Pouzdro 3mk Satin Armor Case+ pro Apple iPhone 13 [3MK441889]

Víme, že váš chytrý telefon má rád cestování v kapse s vámi a někdy to může být i nebezpečné. Neopatrný krok na mokrém horském chodníku a pohroma je na dosah ruky. Proto je každá část pouzdra Satin Armor Case+ navržena tak, aby chránila váš chytrý telefon před poškozením, i když vám spadne z výšky na skály. To je zkrátka případ pro extrémní situace. Přesvědčte se o tom sami!

Proč koupit pouzdro 3mk Satin Armor Case+?

  • Smartfón na polštáři
    K pádům může dojít, pokud je přistání měkké! S ohledem na tuto skutečnost je pouzdro Satin Armor Case+ vybaveno technologií Shock Pocket, která absorbuje sílu nárazu vašeho smartphonu na tvrdý povrch. Esteticky příjemné a funkční prohlubně v pouzdře fungují jako polštáře.
  • Kamera je vždy chráněná
    Kdo má rád chytré telefony bez fotoaparátu? vy určitě ne. Pouzdro Satin Armor Case+ s vyvýšenými okraji kolem fotoaparátu, které skvěle tlumí nárazy a chrání objektiv před poškrábáním.
  • Přátelské pro tlačítka a porty
    Víme, že pouzdro může zhoršit funkčnost tlačítek chytrého telefonu. Stisknete je a nic se nestane. Mimořádně otravné. Pouzdro poskytuje snadný přístup ke všem portům a tlačítkům na vašem chytrém telefonu. Zaručuje také vysokou citlivost tlačítek a plnou funkčnost.

Obsah prodejného balení:

  • Pouzdro 3mk Satin Armor Case+


Recenze na Pouzdro 3mk Satin Armor Case+ pro Apple iPhone 13

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.