Pouzdro Note View Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black

Cena s DPH
1 559 Kč
Cena bez DPH: 1 288 Kč
 
 
Kód produktu: 445451
Samsung
 
Chceš ušetřit 100 Kč ? Tento produkt prodáváme také jako rozbalený za 1 459 Kč

Pouzdro Note View Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black [EF-ZX900PBEGEU]

O produktu

  • Rozehraje vaši kreativitu
    Svůj papírový zápisník nechte doma. Pokud si rádi děláte poznámky nebo kreslíte na klasický papír, průhledné pouzdro Note View Cover vás jistě potěší. Stačí ho jen jemně přichytit pomocí chytrého magnetického mechanismu a máte připravený digitální skicář či poznámkový blok. S pomocí citlivého dotykového pera S Pen bude zapisování poznámek, skicování nebo studium mnohem příjemnější a navíc si s sebou nemusíte zbytečně nosit sešity, diáře a psací potřeby.
  • Nechá vyniknout krásu displeje
    Futuristický vzhled pouzdra s transparentní přední částí spolehlivě ochrání displej před škrábanci či poškozením a zároveň vám dovolí jeho bleskové použití bez potřeby otevírat obal. Místo si v něm najde také stylus S Pen, pro který je vyhrazena speciální přihrádka, kde se bez problémů automaticky nabíjí a vy se tak nemusíte bát o jeho případnou ztrátu.
  • Antimikrobiální vrstva pro větší ochranu
    Během celého dne se naše ruce dotýkají různých povrchů a ploch. Proto je důležité dodržovat pravidelnou hygienu. Pomůže vám s tím také speciální antimikrobiální vrstva průhledného pouzdra Note View na váš tablet, která dokáže omezit růst až 99,9% bakterií. Vy tak nebudete muset neustále řešit nečistoty a můžete se místo toho více soustředit na práci či zábavu.

Technická specifikace

Obecné funkce
Polohovatelné ne
Kompatibilita Galaxy Tab S8 Ultra
Ostatní
Rozměry 219,7 x 327,5 x 10,2 mm
Hmotnost 355 g

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro
  • dokumentace


Recenze na Pouzdro Note View Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.