Pouzdro 3mk Matt Case pro Apple iPhone 7/8/SE 20/ SE 22, zelené

Cena s DPH
239 Kč
Cena bez DPH: 198 Kč
 
Kód produktu: 444749
3mk

Pouzdro 3mk Matt Case pro Apple iPhone 7/8/SE 20/ SE 22, zelené [3MK313421]








Zvýšená odolnost
Jaká jsou vaše očekávání, když si na svůj telefon nasadíte nové pouzdro? Oceňujete odolnost proti poškrábání, změně barvy a otiskům prstů? Chcete, aby pouzdro perfektně sedělo, bylo vyrobeno s důrazem na detail a zachovalo si svůj pěkný vzhled po dlouhou dobu? Proto je zde 3mk Matt Case.








Testovaná odolnost proti pádu
Matt Case dokonale chrání váš telefon při pádu a absorbuje sílu nárazu. Třída odolnosti Absorber125™ potvrzuje, že telefon chráněný krytem Matt Case neutrpěl žádné poškození po 26násobném pádu z výšky 125 cm. To je vyšší než vojenská ochrana.







Jednoduché čištění
Chvilka nepozornosti a zase si dal flek? Seznamte se s prvním pouzdrem na trhu, které snadno udržíte v čistotě. Díky vysoké kvalitě zpracování jej můžete prát v pračce s jiným oblečením nebo tkaninou. Žádné drhnutí, žádné silné čistící prostředky, žádné kupování dalšího produktu.









Jednoduché bezdrátové nabíjení
Struktura Matt Case je kompatibilní s indukčními nabíječkami telefonu, což vám umožní pohodlně nabíjet telefon bezdrátově bez vyjímání pouzdra.









Ochrana proti nečistotám
Matt Case je velmi flexibilní a perfektně sedí na vašem telefonu a chrání jej před škodlivými účinky písku a prachu. Obrazovku chrání mírně zvýšené okraje pouzdra, kompatibilní s brýlemi a 3mk fóliemi.









Designová preciznost
Matt Case chrání všechny vyčnívající tlačítka a standard EasyClick™ Buttons zaručuje plnou citlivost dotyku. Matt Case má také přesné výřezy pro všechny potřebné telefonní zásuvky.









Ochrana objektivu
Matt Case má vyvýšené okraje kolem čoček. Kdykoli telefon odložíte, čočky se přímo nedotýkají povrchu a jsou dokonale chráněny proti rozbití.

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro 3mk


Recenze na Pouzdro 3mk Matt Case pro Apple iPhone 7/8/SE 20/ SE 22, zelené

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.