Pouzdro 3mk Mag Case pro Apple iPhone 14 Pro Max

Cena s DPH
469 Kč
Cena bez DPH: 388 Kč
 
Kód produktu: 449567
3mk

Pouzdro 3mk Mag Case pro Apple iPhone 14 Pro Max [3MK476874]

Nabíjí se váš iPhone bezdrátově? Potom je pouzdro Mag Case dokonalým způsobem, jak si na svém telefonu užít moderní technologie. Pouzdro je navrženo s použitím vysoce kvalitních, vysoce flexibilních materiálů se zabudovaným magnetem. To vám umožní velmi rychle nabít telefon, aniž byste museli odstraňovat ochranné pouzdro. Jednoduché, indukční nabíjení bez omezení!

O produktu:

  • Chraňte co nejvíce
    Nemějte stres a náklady na opravu iPhone. Je zde pouzdro, které spolehlivě ochrání váš telefon před poškozením. Vyztužené rohy absorbují nárazy telefonu na tvrdý povrch, čímž zabraňují promáčknutí v pouzdře. Bylo to prokázáno v přísném testování Absorber175™ – iPhone spadl na beton 26krát z výšky 175 cm. A výsledek? Žádná škoda. Chraňte svůj telefon na maximum s pouzdrem Mag Case.
  • Stiskněte bez námahy
    Nic není otravnější než špatně padnoucí pouzdro, které zhoršuje funkci tlačítek telefonu. Tento problém při použití pouzdra Mag neexistuje, protože pouzdro je jako oděv ušitý na míru. Vysoká elasticita materiálu znamená, že pouzdro dokonale obepíná váš iPhone a poskytuje mu plnou funkčnost a silnou ochranu. Pouzdro Mag je tak měkké, že při používání tlačítek je téměř nepostřehnutelné.
  • Užijte si design
    iPhone je designově poutavý. Víme tedy, jak je důležité, aby pouzdro neničilo design vašeho telefonu. S pouzdrem Mag Case bude váš iPhone vypadat jako vždy – stylově a elegantně. Pouzdro je tenké a plně průhledné, takže kryje telefon, aniž by to ovlivnilo jeho design. Navíc, anti-žlutní vrstva zajišťuje, že pouzdro nezežloutne a zůstane naprosto průhledné.

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro 3mk Mag Case


Recenze na Pouzdro 3mk Mag Case pro Apple iPhone 14 Pro Max

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.