Pouzdro Book Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black

Cena s DPH
1 749 Kč
Cena bez DPH: 1 445 Kč
 
 
Kód produktu: 445450
Samsung

Pouzdro Book Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black [EF-BX900PBEGEU]

O produktu

  • Maximální ochrana na jedno zacvaknutí
    Chraňte svůj tablet Galaxy Tab S8 Ultra doslova ze všech stran. Brilantní displej, záď i praktické dotykové pero budou v bezpečí s elegantním pouzdrem, které se navzdory své robustní ochraně pyšní supertenkým profilem, což vám ušetří místo ve vaší pracovní tašce či kabelce. Speciální otvor vám zároveň poslouží jako skvělý držák i nabíjecí stanice pro váš stylus S Pen. Pouzdro se také velmi snadno instaluje – díky jednoduchému magnetickému mechanismu jej stačí jen zacvaknout na tablet a můžete vyrazit do světa.
  • Dva úhly pohledu
    Pouzdro se rázem promění v chytrý stojan pro nerušené sledování vašich oblíbených seriálů, videí či streamovacích platforem. Najděte si tu správnou pozici v 50 nebo 65stupňovém úhlu a sledujte multimediální obsah v pohodlí bez potřeby držet zařízení v rukou – při cvičení, vaření nebo relaxaci na gauči.
  • Antimikrobiální vrstva pro větší ochranu
    Ochranný kryt s klávesnicí s antimikrobiálním povrchem zamezuje mikrobiálnímu růstu, a pomáhá tak chránit před 99 % bakterií. Takže se při práci ani hraní nemusíte tolik obávat nečistot.

Technická specifikace

Obecné funkce
Polohovatelné ano
Kompatibilita Galaxy Tab S8 Ultra
Ostatní
Rozměry 326,8 x 219,6 x 11,7 mm
Hmotnost 311 g

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro
  • dokumentace


Recenze na Pouzdro Book Cover pro Samsung Galaxy Tab S8 Ultra, black

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.