Pouzdro 3mk ArmorCase pro Apple iPhone 14 Pro

Cena s DPH
249 Kč
Cena bez DPH: 206 Kč
 
 
Kód produktu: 449557
3mk

Pouzdro 3mk ArmorCase pro Apple iPhone 14 Pro [3MK476409]

Čirý ochranný kryt 3mk Armor Case navazuje na kryt Clear Case a dodává mu punc vyšší odolnosti v podobě Absorber175 a vojenským atestům. Transparentně čirý kryt s drobnou strukturou je vyroben z tvrdšího TPU materiálu.

O produktu

  • Absorbuje energii nárazu
    Pouzdro Armor Case bylo testováno velmi přísně, aby bylo skutečně odolné. Standard Military Grade nestačil, a tak byl telefon v pouzdře shozen z výšky 175 cm namísto 122 cm. Test proběhl úspěšně v Grant4com, nezávislém finském výzkumném centru!
  • Rohy, které snesou hodně
    Nikdo neví, na kterou stranu, zda hranu dopadne při pádu telefon. Proto má pouzdro ArmorCase zaměřili vyztužené rohy, které ještě lépe tlumí energii nárazu a chrání rám telefonu před ohnutím.
  • Myslí i na hygienu
    Výzkum společnosti Dscout ukázal, že průměrný uživatel drží telefon v ruce téměř 2,5 hodiny denně. Armor Case je schválen Národním institutem hygieny, což zaručuje, že je bez škodlivých látek a bezpečný pro vaše zdraví – bez ohledu na to, kolik času strávíte na telefonu.
  • Zelená vlna
    Při výrobě tohoto pouzdra se bral ohled i na planetu. Armor Case úspěšně prošel certifikací RoHS v nezávislé laboratoři – to znamená, že je šetrný k životnímu prostředí a splňuje přísné směrnice EU o těžkých kovech a nebezpečných látkách (včetně olova, rtuti a kadmia).
  • Celý váš
    Nemusíte být jako všichni ostatní. Ukažte světu, co máte rádi nebo co vás inspiruje! Armor Case lze jednoduše personalizovat odolným potiskem v sytých barvách. Na pouzdro můžete umístit cokoli chcete: grafiku, koláž nebo fotografii. Ano, může to být vaše oblíbená fotka z dovolené!
  • Preciznost hodná medaile
    Připojíte nabíječku, sluchátka, ztišíte hudbu, zablokujete obrazovku, použijte reproduktor. O to, aby všechny funkce vašeho telefonu v pouzdře fungovaly perfektně je postaráno. EasyClick tlačítka chytrého telefonu se snadno ovládají. Už žádné tvrdé, nevhodně přizpůsobené plasty!
  • Doporučeno pro...
    Armor Case je nekompromisní bezpečnost. Jeho zesílená konstrukce je pevná, ale vypadá elegantně a dobře se drží v ruce. Není to nemotorné pouzdro, které se sotva vejde do kapsy. Tloušťka 1,5 mm je zlatou střední cestou: vynikající ochrana a skvělý vzhled.

Technická specifikace

Tloušťka pouzdra: 1,5 mm
Materiál: termoplastický polyuretan a polykarbonát
Kompatibilita: brýle 3mk
fólie 3mk Protection
Možnost bezdrátového nabíjení: ano
Zdravotní nezávadnost: certifikát PZH
Vojenská norma MIL-STD-810G 516.7

Obsah prodejního balení:

  • pouzdro 3mk ArmorCase

Produktové video



Recenze na Pouzdro 3mk ArmorCase pro Apple iPhone 14 Pro

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.