Pokladnička Golden Idol (Indiana Jones)

Cena s DPH
1 039 Kč
Cena bez DPH: 859 Kč
 
dlouhodobě nedostupné
 
Kód produktu: 462000
Diamond

Pokladnička Golden Idol (Indiana Jones) [MAY232437]

 

Exkluzivní originální pokladnička Golden Idol ze světa Indiana Jonese, nenechte si ujít příležitost přidat si tento jedinečný sběratelský kousek do Vaší sbírky!

 

    • O filmech
      Indiana Jones je americká mediální franšíza založená na dobrodružstvích Dr. Henryho Waltona "Indiana" Jonese, Jr., fiktivního profesora archeologie, která začala v roce 1981 filmem Dobyvatelé ztracené archy. Pátý a poslední film s názvem The Dial of Destiny měl premiéru na 76. filmovém festivalu v Cannes 18. května 2023 a jeho uvedení do kin ve Spojených státech je naplánováno na 30. června 2023. Sérii vytvořil George Lucas a hraje v ní Harrison Ford jako Indiana Jones. První čtyři filmy režíroval Steven Spielberg, který při jejich produkci úzce spolupracoval s Lucasem. V roce 1992 se franšíza rozšířila na televizní seriál The Young Indiana Jones Chronicles, který zobrazuje postavu v jeho dětství a mládí a zahrnuje dobrodružství s jeho rodiči.

  • I v komiksovém světě
    Marvel Comics začal vydávat The Another Adventures of Indiana Jones v roce 1983 a Dark Horse Comics získal komiksová práva na tuto postavu v roce 1991. Byly publikovány novelizace filmů, jakož i mnoho románů s původními dobrodružstvími, včetně série německých romány Wolfganga Hohlbeina, dvanáct románů odehrávajících se před filmy vydavatelství Bantam Books a série odehrávající se během dětství postavy inspirovaná televizní show.
    • Dobyvatelé ztracené archy
      První film se odehrává v roce 1936. Indiana Jones je najat vládními agenty, aby našel Archu smlouvy, pozlacenou truhlici s kamennými tabulemi, do kterých Mojžíš napsal deset přikázání dříve , jak ji nacističtí Němci ukradnou. Nacisté mají týmy, které hledají náboženské artefakty včetně Archy, o které se říká, že dělá armádu, která nese Archu před sebou, neporazitelnou. Nacistům pomáhá úhlavní rival Indianu a francouzský archeolog René Belloq. S pomocí své bývalé milenky a drsné majitelky baru Marion Ravenwood a jeho kamaráda z bagru Sallaha, Indiana dokáže najít archu v Egyptě. Nacisté ukradnou archu a zajmou Indianu a Marion. Belloq a nacisté vykonávají obřad otevření archy, ale když tak učiní, jediné, co uvnitř najdou, je písek. Najednou z archy vyjdou duchové a nacisté jsou všichni zabiti hněvem archy. Indiana a Marion, kteří přežili zavřením očí, se podaří dostat archu do Spojených států, kde je uložena v tajném vládním skladu.

  • Originální pokladnička
    Ikonická relikvie "zlatý idol" z úvodního filmu Indiana Jones může již nyní zdobit váš prostor v podobě této jedinečné pokladničky. Měří přibližně 8 palců a má na zadní straně otvor na mince a na spodní straně odnímatelnou zátku. Důkladné zpracování detailů je mistrovským zpracováním a zachycením filmové podoby této relikvie.

Vlastnosti sošky

  • Oficiálně licencovaný produkt
  • Výška cca 20 cm
  • Vyrobeno z kvalitního PVC
  • Autenticky podrobné
  • Vypracováno na základě filmové předlohy

Recenze na Pokladnička Golden Idol (Indiana Jones)

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.