Pokémon TCG Classic

poštovné zdarma bez ohledu na zvolený způsob dodání ...
Cena s DPH
13 269 Kč
Cena bez DPH: 10 966 Kč
 
 
Kód produktu: 469264

Pokémon TCG Classic


Klasika nikdy nevyjde z módy

Zažijte nadčasovou radost z Pokémonu TCG s Pokémonem Trading Card Game Classic – produktem navrženým pro fanoušky, aby si mohli vychutnat přátelský souboj kdykoli a kdekoli!

O produktu

    • Od seriálu ke kartičkám
      Kartová hra Pokémon Trading Card je sběratelská karetní hra vyvinutá společností Creatures Inc., založená na franšíze Pokémon. K březnu 2023 se ze hry celosvětově prodalo více než 52,9 miliard karet. Pokémon Trading Card byla vyvinuta v Japonsku na základě videohry Pokémon Red, Blue a Yellow Game Boy z roku 1996 od Nintenda. Během následujících pěti let Wizards of the Coast zveřejnili více než tucet rozšiřujících sad pro hru, což společnosti umožnilo prodat miliony karet a vydělat více z Pokémonů, než měli z Magic: The Gathering ve svých prvních 10 let.

    • V plné výbavě
      Součástí sady Pokémon Trading Card Game Classic je i skládací, přenosná herní deska pro dva hráče se zónami pro umístění karet pro vaše aktivní Pokémony, pokémony na lavičce, balíček, odhazovací balíček a karty cen. Jelikož toto prkno má přihrádku uprostřed, pojme až tři balíčky kartiček a skříňku s příslušenstvím, které potřebujete k boji.

    • Originální kartičky
      Tato nadčasová kolekce obsahuje tři 60kartové balíčky s původními prvními Pokémony inspirovanými základní sadou Pokémon TCG a typickými kartami z celé dlouhé historie hry. Kromě klasických oblíbených karet naleznete v sadě také šest nových karet – včetně Suicune ex, Lugia ex a Ho-Oh ex. Tyto kombinace vám umožní vytvářet nové strategie. Všechny karty jsou potaženy fólií a připraveny ke hraní hned po vybalení z krabice.

    • Originální kartičky
      Uvnitř boxu s nástroji najdete stohovatelná počítadla poškození, která jasně ukazují, jaké poškození Pokémon utrpěl, trojrozměrné značky Poison a Burn a kovové koule, které nahradí mince. Uprostřed skříňky s nástroji budete moci tyto kovové koule spustit dolů malým žlabem – pokud kulka sluší v díře s bílým okrajem, bude se s ní zacházet jako s „pannami“, a dopadne-li do díry s černým ohraničením, zacházet jako s „orly“ . Při hraní s Pokémonem Trading Card Game Classic už nikdy nebudete muset hledat kostky nebo mince.

  • Vylepšený Pokémon zážitek
    Vylepšete svůj zážitek pomocí vysoce kvalitního herního příslušenství, jako je skládací herní deska pro dva hráče, stohovatelné kužely na počítadlo damage a kufřík na příslušenství, ve kterém je vše pohodlně uloženo a připraveno. Kromě karet Basic Energy nejsou karty v těchto balíčcích určeny pro turnajové hraní, s výjimkou karet Basic Energy, ale jelikož se hra neustále mění, tyto statické balíčky jsou ideální k tomu, abyste vyzvali přátele a rodinu k nestárnoucímu boji Pokémon TCG.

Obsah balení:

  • 3x 60-kartové balíčky s Venusaurem, Charizardem a Blastoise
  • 3x palubní boxy
  • 3x sady obalů na karty
  • 1x hrací deska pro dva hráče
  • 1x kufřík na nářadí s randomizérem
  • 2x sady kuželů pro počítání poškození
  • 2x sady indikátorů stavu
Poznámka: Karty zahrnuté v Pokémon TCG Classic nelze použít na oficiálních turnajích, s výjimkou karet Basic Energy.

Produktové video


Recenze na Pokémon TCG Classic

Zatím nikdo nepřidal hodnocení.